Välkommen till Valio – Sveriges femte främsta arbetsgivare

När Sveriges talanger utsåg Sveriges främsta företag på att attrahera talanger, rekrytera och behålla/utveckla kollegor så röstade 6000 talanger fram Valio till det 5:e främsta företaget.

Vi på 4potentials har nästan aldrig arbetat med ett företag där man varit så tydliga med sin målbild om att bli en attraktiv arbetsgivare. Bolagets fantastiska Talent manager Johanna och alla vi träffat på 4potentials är fantastiskt trevliga, öppna, inspirerande medarbetare som ALLA bidrar till att man numera är Sveriges femte främsta arbetsgivare.

För oss på 4potentials är det en sann glädje att marknadsföra ett bolag som inte bara har fina värderingar – utan även lever dem. Varje dag.

Priset går till laget – Valio ledda av en fantastisk Vd, Robert Auselius, och en av Sveriges främsta HR-chefer Linnea Lindholm

Företaget har haft och har tydliga mål samt skapat ett äkta genuint engagemang kring attrahera, rekrytera och utveckla kompetens. Under 2023 har bolaget nått stora framgångar och man har vunnit en massa priser såsom att ha blivit utsedda till Karriärföretag, årets leverantör på Dagligvarugalan samt hela tiden kopplat ihop affären med HR. Valio är ett fantastiskt, hållbart och sunt företag som vill fortsätta att växa genom att utveckla sina medarbetare och välkomna nya.

Om du arbetar något år inom FMCG och vill fortsätta din karriär på ett tillväxt- och People orienterat bolag så ser du till att ansöka till 4potentials och markerar Valio som ett favoritföretag. Då kommer du få en inbjudan till ett nytt FMCG-event och/eller ett utskick om kanske en ny ledig roll på bolaget.

Valio arrangerade nyligen ett fantastiskt 4potentials-event med många intressanta kandidater. Ett av många initiativ som gör att Valio både blir mer attraktivt men också lyckas rekrytera de främsta inom FMCG.

Valio är inte bara produktiva på talangmarknaden utan kommer hela tiden med nya innovativa lösningar. Valio är fantastiska och det är tack vare alla medarbetare man nått denna fina framgång.

Läs mer om Valio här: https://www.valio.se/om-valio/karriar/