4Potentials Top 100 Change Leaders nu är den inspirerande listan här!

4potentials släpper idag THE TOP 100 CHANGE LEADERS samt listorna över de 10 mest intressanta framtida ledarna bland studenter, Young professionals och Executives.

Listans syfte är ett inspirera andra att fortsätta att utvecklas, gå före och få energi till förändring. Det är också en lista med stora förväntningar.

Det är en lista med hopp. Dels tror och hoppas vi att alla fortsätter att brinna för sin fråga. Det kan vara att se alla oavsett kön, bakgrund, utbildning eller vad det nu kan vara. Det kan vara att stå upp när alla andra backar. Det kan vara att stå kvar i en pandemi. Det kan vara att erkänna misslyckande. Bakom varje namn finns en människa. Det är inte heller så att nr 1 är bättre än nr 3 eller nr 77. Rankingen är teater. Det vet vi alla. Men rankingen behövs för att berömmet bli tydligare. Och tänk på deras föräldrar. Egentligen borde få ha med sitt namn bredvid. Bakom varje talang finns ofta en enastående förälder eller någon annan som stöttat.

Inspirerande, ödmjuka samt hårt arbetande Susanne Najafi toppar listan. Susanne har startat en mängd bolag och har med BackingMinds förändrat hela riskkapitalbranscen.

Hon toppar före Dustins inspirerande Vd Thomas Ekman som lyckas med nästan allt han företar sig.

På tredje plats kommer MTGs analytiska Vd Maria Redin som gått den långa vägen från trainee, controller till att efter lite Vd jobb bli Vd för MTG.

Alla tre arbetar stenhårt och de har en unik förmåga att utveckla verksamheter och visa prov på mod vid förändringsledning.

Cindy Andersson, Vd Ingka Centres är etta i den grupp som vi kallar Rising Potentials. Tillsammans med Stina Andersson som kommer att tillträda som ny VD för Bonnier Group, moderbolag i Bonnierkoncernen är två mycket intressanta ledare som trots relativt ung ålder redan har nått ledande roller. Trea är Hanna Moisander som vann årets mest inspirerande medarbetare.

Bland studenterna så finns det många intressanta personer. 4potentials väljer idag att lyfta några studenter som visar prov på ledarskap, drive, ödmjukhet och analytisk förmåga. 4potentials tror att Karin Karsten, Uppsala universitet och Theodora Todea, Linköpings Tekniska Högskola samt Sara Riad, Chalmers tekniska högskola, kommer gå mycket långt.

Läs hela listan här:

https://4potentials.se/talent-index-and-awards/100changeleadersoftomorrow/

Saknar du ett namn? Ansök till 4potentials HÄR eller rekommendera HÄR