Susanne Najafi, Årets Ledare

”Årets Ledare bland Young Professionals är en naturlig värderingsdriven ledare, full av energi och nyfikenhet. Som ledare är personen genuin, orädd, har mycket skinn på näsan och är mycket mån om att hela teamet konstant växer och utvecklas. Bakom framgångarna ligger vederbörandes förmåga att våga prova nya saker, ta emot hjälp och att prova nya vägar och utmana sig själv, sina team och marknader personen agerar inom. Personen har en utomordentlig förmåga att nå resultat tillsammans med sina team genom att vara extremt handlingskraftig, nyskapande och äkta samtidigt som grundfilosofin hela tiden är att ingenting är omöjligt. Att arbeta tillsammans med denna person är ständigt utvecklande och engagerande. Denna Årets Ledare bland Young Professionals är en sann serieentreprenör med flera framgångsrika bolag i sin portfölj. Att få följa den fortsatta resan för årets vinnare skall bli ett sant nöje!”

Hon är idag är idag grundare och Vd för Unity Beauty Group och har haft en rekordkarriär sedan 2005 då hon lämnade Handels. Trots en otäck skidolycka lyckades hon komma tillbaka – och är nu Sveriges framtida ledare!

En stabil framtida ledare med en unik närvaro. Susanne arbetade på Procter & Gamble, Oriflame mm innan hon startade eget.

Mycket av hennes karriär har varit inom fashion/retail, FMCG och även apotek. Se längre motivering nedan om fantastiska energifyllda Susanne.

De övriga finalisterna var Anna-Carin Alderin och Eliza Kücükaslan. Bland tidigare vinnare finns Claudia Olsson, Christina Åqvist & Sebastian Siematowski mfl.

Kontakt:
Susanne når du via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/susannenajafi
Niklas Delmar, Juryn ordförande & 4potentials VD: 070 988 57 33 eller niklas@4potentials.com