Sänk rekryteringskostnaderna med X miljoner 2022 och öka kvaliteten på de sökande med 10% samt minska rekryteringstiden med 30 dagar!

2022 kommer ni rekrytera X antal nya chefer, ledare, specialister och talanger som skall vara med och utveckla ert företag. Vi vill tipsa fler företag om att använda de kanaler som era talanger finns i och använder när de söker arbete. En del av dem är helt gratis att använda och 4potentials hjälper er att nå ut bredare. 

Med en platsannons via 4potentials för 8990 sek exkl moms får du inte alltid fler sökande – men du får mer kvalitativa sökande. Förhandlar du med 4potentials om att köpa flera annonser så lovar vi även att sänka rekryteringskostnaden ännu mer –  så att ni kan spara miljoner under 2022. Vår Executive Search skall alltid vara minst 100 000 kr billigare än våra kollegor i branschen – men kandidaterna skall vara lika bra eller bättre. Allt handlar om att vi byggt ett extremt stort nätverk av tipsare samt redan intervjuade kandidater.

För en tid sedan köpte ett bolag en platsannons inklusive lite support för 15000 sek – och vi lyckades presentera kandidater som kan bli deras framtida VD! Generellt är det enklare för oss att finna en VD och en ledare – och då skall priset spegla vårt åtagande samt den tid vi behöver lägga ned.

Till sist har vi skapat en modell utifrån hur talangerna vill söka arbete. Och det som de inte har längre – är tid. Supertalangerna har inte tid att vänta 4-5 månader. Därför presenterar vi våra kandidater på 30 dagar.

Så gör som 500 andra företag gjort de senaste 10 åren. Använd 4potentials för att:

  • Vi har bra kandidater
  • Våra processer är tids- och kostnadseffektiva
  • Priset är oftast mycket lägre
  • Våra kandidater är även talanger som skall rösta på årets talangföretag eller andra Employer branding studier. Genom en platsannons via oss – bygger ni ert talent Employer Brand.

Kontakta fredrik.andersson@4potentials.com

Vi kan idag erbjuda platsannonser, Executive Search samt screening and selection lösningar.

Välkommen till 4potentials!