Nu kan ni presentera ert företag i ett nytt specialnummer – JOBBA PÅ GOTLAND. Rösta på årets företag!

Gotland växer tack vare dig och vi skall fortsätta att växa med dina fantastiska egenskaper, kunskaper och erfarenheter. Och sedan skall vi också attrahera, rekrytera och välkomna tusentals nya och hemvändande supertalanger till vård, skola, omsorg, företag och start-ups samt till ert företag. Därför finns tidningen ”JOBBA PÅ GOTLAND”

Visste du att en enda ny gotlänning motsvarar ca 400000 kr i nya intäkter för 2022. 10000 fler gotlänningar motsvarar 4 miljarder mer i intäkter – per år. Men framför allt är det kanske en ny eller gammal vän som bosätter sig här. Kanske en ny kollega som löser ett problem eller kommer med nya insikter och utsikter.

Om du köper en annons i mediabolagets tidning och satsning – JOBBA PÅ GOTLAND – så kan du kanske räkna hem den investeringen om kanske en (1) enda ny gotlänning flyttar hit. Kanske har hitflyttaren en stor släkt i Finspång som kommer hit och bor på ett/ert hotell?

Vi på 4potentials får ofta frågan om vad det finns för företag och kontaktpersoner på alla gotländska företag? Nu kan ni presentera er. Köp en annons idag och var med och gör Gotland större. 4potentials får inte intäkterna utan detta är Mediabolagets modiga satsning. Nu hjälper vi dem att göra Gotland större!

 

Här kan du beställa en annons i JOBBA PÅ GOTLAND – https://www.mediabolaget.info/jobbapagotland/

 

Vill du rösta på ÅRETS TALANGFÖRETAG – som presenteras i ”Jobba på Gotland” så röstar du här om du redan finns i 4potentials Gotlandsdatabas: https://4potentials.se/login/

Och här om du inte finns med i databasen och vill rösta på ditt favoritföretag på Gotland: https://4potentials.se/apply/

 

Pokaler till ettan, tvåan och trean samt fina diplom. Top 20 får kalla sig talangföretag på Gotland och Top 40 listan kommer presenteras i JOBBA PÅ GOTLAND.

I tidningen kommer cirka 8 olika talanger och karriärvägar på ön att porträtteras samt att 10-talet engagerade inbjudes att dela med sig av sina tankar om att skapa en kompetenskö till kompetensön! Vill du engagera dig? Har du redan tankar om ämnet och tidningen – kontakta hasse@mediabolaget.info

Den 16/3 släpper vi JOBBA PÅ GOTLAND! Besökare, gotlänningar och dina fastlandskompisar skall sedan få tidningen fysiskt eller digitalt. Om 2000 gotlänningar delar den i sina sociala media kanaler kommer ca 600000 få den? Förutom att 4potentials delar den i sina kontaktnät, ca 400000, samt att du och alla annonserande bolag och besöksnäringen förhoppningsvis kommer dela magasinet. Ambitionen är att 1 miljon tänker – JOBBA PÅ GOTLAND? Ja, varför inte?

 

 

Exempel på Employer Branding annons. Mediabolaget hjälper er att skapa en annons om ni vill?