NIO KORTA NYHETER FRÅN 4POTENTIALS

EXECUTIVE INSPIRATION 22:e SEPTEMBER
Tag chansen att deltaga om du är senior beslutsfattare eller erfaren specialist. Du träffar bl a Ascend, SEB, Nordea, Svenska Spel, Cederquist, Arla Foods, BYGGmax och Scandic. Allt äger rum på nya Scandic Continental. Pris till Årets mest inspirerande medarbetare delas ut av Cederquist.

FLEST TALANGER PER CAPITA = ÖKAD VINST
4potentials har släppt en ny studie som bevisar kopplingen mellan ökad vinst och talanger. Den visar också på att det är viktigt att behålla stjärnorna. Du beställer studien från 4potentials via hemsidan.

MER ÄN 40 LEDIGA UTMANINGAR VIA 4POTENTIALS
Söker du eller en annan talang en utmaning? Läs mer på 4potentials hemsida om alla aktuella befattningar via söker stjärnor till. Allt från trainee till VD!

PARTNERTRÄFF 7/12
Den 7:e december sker nästa partnerträff i Stockholm mellan 12-14. Då tar vi nästa steg på talangmarknaden.

SES PÅ HILTI 11/10
Kontakta Kajsa om du gärna vill träffa Hilti i Malmö den 11/10. Ett unikt event för dig som arbetat några år eller för dig som är intresserad av att bli trainee?

VI SÖKER DIG SOM ÄR EN DIGITAL STJÄRNA!
Har du ett intresse för online skall du gå in och markera det i den nya databasen. Eller så får du gärna tipsa andra IT-specialister om att vi kommer anordna flera events mm för just digitala specialister.

ALMEDALEN 2017
Fredrik hjälper gärna er som är företag och tänker satsa på Almedalen 2017. Vi kan då förmedla värdefulla kontakter, lokaler och möjlighet att anordna events mm.

MEDLEMSAVGIFTEN
Vi är enormt tacksamma till alla er som betalat den livslånga medlemsavgiften. Tänk på att ni erhåller fri coaching, rabatter vid search och garantier vid jobbsökning.

MONICA, LISA och CARL-OSCAR
Vi har anställt två seniora rekryterare. Dels Monica Lönnbom som kommer från ett annat Executive search företag samt Lisa Aggeryd som kommer närmast från Michael Berglund. De äter gärna lunch med dig som är medlem och kanske söker arbete eller vill diskutera en fråga. Dessutom har fantastiska Carl-Oscar börjat och han kommer arbeta med våra agenter, talent administration och våra events.

Välkommen att ta del av 4potentials via www.4potentials.com

Samtliga lediga utmaningar finner du via https://4potentials.se/sv/lediga-tjanster/

Anmälan till Executive Inspiration till event@4potentials.com

På vår facebooksida finns mer nyheter:https://www.facebook.com/4Potentials/?fref=ts