Martin Åkerblom ny Partner och Sales Director på 4potentials

FRÅN BLOCKET JOBB till 4POTENTIALS
En av de mest intressanta ledarna på rekryteringsmarknaden går från att ha byggt upp en av de ledande jobbsiterna till 4potentials.

Martin Åkerblom har över 20 års ledarerfarenhet och över 11 års erfarenhet från rekrytering, retail och FMCG. Martin kommer från Schibsted där han som Sales Director varit med och byggt upp Blocket Jobb från en kategori på Blocket AB till Sveriges största kommersiella jobbsite. Innan dess var Martin Sales Manager på StepStone.

-”Det är med glädje jag presenterar mig som ny Partner och Sales Director! Stolt över att få vara en del i det 4potentials står för samt nyfiken och förväntansfull på den fortsatta resan. Jag har valt 4potentials då jag vill göra det som de flesta talar om: att komma närmare talangerna. Med 4potentials och det otroliga nätverk som Fredrik har byggt upp är detta möjligt”, säger Martin.

-”Jag har letat efter en person som tillsammans med teamet inte bara kan ta 4potentials till en ny nivå – utan även hela High Potentials marknaden! Martin är inte bara en möjliggörare för nätverket utan även för hela samhället”, avslutar Fredrik Andersson, grundare och Vd 4potentials.

Lunch? Möte? martin.akerblom@4potentials