Lönsamma och effektiva bolag väljer rekryteringskanalerna – där talangerna finns och potentialen är stor

Vi på 4potentials har samarbetat med ca 550 bolag sedan 2010. Oftast kommer våra kunder tillbaka och vill rekrytera fler. Det gör de för att 4potentials alltid försöker:

– REKRYTERA DEN ABSOLUT BÄSTA KANDIDATEN för vår kund. Vi har inte bara ambitionen att hjälpa företaget att rekrytera. Vi vill tillsammans med företaget och den rekryterade kandidaten se till att bolaget blir än mer lönsamt.
– Vi försöker vara extremt effektiva. Varken TALANGER och rekryterande FÖRETAG har tid att vänta på en långsam process. VARA EFFEKTIVA för allas skull.
– PRESENTERA NYA NAMN. Vi ser potentialen.
– GÖRA SITT BÄSTA. Ibland misslyckas vi.
Då ber vi om ursäkt.

Vi har rekryterat VD:ar som slagit rekord, vi har tillsatt CFO:er i Asien, försäljningschefer som är helt unika, IT chefer, IT specialister, jurister, HR chefer som vunnit pris, controllers, traineer, marknadschefer såklart, Category Managers, inköpare och säkerligen 1000-tals till som fått jobbet direkt eller indirekt via oss.

Ni skall välja oss och/eller LinkedIn om ni gör som kandidaterna vill. Vi är extremt kostnadseffektiva. Det är vi för att 73% av Sveriges talanger kollar med oss när de skall söka sitt nästa jobb! Vi har en fantastisk pool med kandidater. 

Men vi kan alltid bättre. Vi är aldrig nöjda. Vi kan alltid göra ett bättre arbete mot såväl kandidater som kunder.

Anlita oss gärna (igen)! Maila vår VD Fredrik.Andersson@4potentials.com

76% av kandidaterna söker helst arbete via LinkedIn. Nr 2 är 4potentials. I 4potentials paket ingår alltid exponering även via LinkedIn