Hanna Moisander är årets mest inspirerande medarbetare!

Juryn korade Hanna Moisander till årets mest inspirerande medarbetare! Här är den fina motiveringen:

”347 kilometer från prisutdelningen lades grunden till denna extremt inspirerande supertalang. Den resa du redan gjort kommer få andra klara av att göra under ett helt liv. Ibland när man intervjuar kommer man på sig att man blir helt förtrollad och knockad av den inspiration och virvelvind som du är. Du pratar så varmt om din mamma. Hon och hela din familj lade grunden till den Pippi du är. När du inte kan, så vågar du att testa och går före samt visar vägen. Du får med dig andra utan att själv stjäla scenen. Ödmjuk och med en fighting spirit som gör att dina projekt, företag och idéer blir framgångsrika.

Din storhet ligger i att du förstår med din intuition, arbetskapacitet och klokhet hur man tar teamet från A till Ö. Hur många har vid 30 års ålder redan varit key note speaker, chef över nästan 100 medarbetare, moderator, startat utbildningar, kört igång företag och vunnit priser inom cross-fit? När vi frågar varifrån du lärt dig ledarskap så svarar du: – “från att ha levt mycket med hästar. De kräver att man är tydlig och organiserad”.

Ditt sätt att reflektera och förstå hur man kan lära av historien och nära och kära – gör dig till morgondagens vinnare. Du är också ett exempel på hur bra 4potentials är på att finna supertalanger långt utanför den akademiska världen. Du självlärda underbarn. Vi är så tacksamma att vi fick möta Sveriges nya Bill Gates och Hedys grundare. Ett stort grattis till årets mest inspirerande medarbetare – Hanna Moisander!”

Fredrik Andersson                                      Vinit Malhotra
Grundare  4potentials                                  Årets mest inspirerande medarbetare 2018

I finalen fanns förutom Hanna även Emelie Magnusson, Digital Explorer at SEBx,  Marianne Ljungberg, partner på Centigo, Yasmine Sateei Berns och Kristina Hammerö Head of milk på Arla Foods!