Globala Hilti är nyfiken på att träffa fler talanger som du

Idag några dagar innan julafton valde Hilti att gå in i ett större samarbete med 4potentials. Det är vi enormt stolta över på 4potentials – och framför allt gör det våra 10000 medlemmar mycket glada.

Hilti förser idag den globala byggsektorn med bland annat branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. De har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare medarbetare, banbrytande produkter och exceptionell service.

Med 30 000 människor i över 120 länder erbjuder de oändliga möjligheter.

 

Här ett exempel på en roll där Hilti söker teknisk säljare med stort driv

 

Hilti kommer under 2022 annonsera ut flera lediga jobb via 4potentials samt att de senare kommer arrangera events, möten samt att de är nyfikna på dig och din kompetens.

De personer som blir en del av Hilti delar ett särskilt sätt att tänka. De är drivna, arbetar hårt och gör alltid sitt bästa för kunderna. I gengäld kan de se fram emot en otroligt föränderlig och dynamisk karriär. Många av Hiltis medarbetare har varit hos dem i tjugo eller trettio år – ett uttryck för hur mycket företaget uppskattar och belönar deras insatser.​ Vi på 4potentials har länge sett hur bra företaget är på att behålla och utveckla medarbetare. 

Det som gör Hilti till en unik arbetsplats är även deras högpresterande kultur. Den grundar sig på en kombination av personliga bedrifter, teamwork och stöd. De står för stora utmaningar men även för omhändertagande, djärvhet och samtidigt förtroende.

Hos dem kan du förflytta dig runt i verksamheten – jobba utomlands, få erfarenhet inom olika jobbfunktioner och hantera olika marknader. Det är ett fantastiskt tillfälle att hitta rätt plats för din ambition och förverkligande av karriärdrömmar.

Det senaste året har Hilti fortsatt haft ett mycket bra resultat och de kommer fortsätta att försöka finna säljare, ingenjörer, HR, IT, ekonomer med flera.

Vill du redan nu försäkra dig om en inbjudan till ett framtida event skall du ange Hilti som ditt favoritföretag i databasen. Är du exempelvis en duktig säljare och inte medlem i 4potentials – ansök gärna här idag: https://4potentials.se/apply/

..och kan du inte vänta utan söker arbete nu. Läs mer här: https://careers.hilti.se/sv-se/search/jobs?f[0]=sm_field_country%3ASE

 

Tack Hilti, Max och Lykke för förtroendet!

Detta var en mycket rolig nyhet för nätverket och alla talanger som söker arbete.

 

#hilti