Fantastiska Patrik Björkander till Best Western Strand Hotel

Det blir drivna, trevliga, kreativa och duktiga ledaren Patrik Björkander som får toppjobbet på Gotland. Sofia Munkhammar tillträdde som Vd för Strand Hotel i Visby AB i juli och inför det påbörjades en rekrytering av en ny sälj- och marknadschef med stort betydande ansvar för såväl bolagets försäljning som företagets utveckling.

Det har varit rekordstort intresse för tjänsten varför Strand Hotel först efter sommaren blev klar med processen.

-”Det har varit många fantastiska kandidater som sökt och jag haft förmånen att träffa. Gotland har många talanger och fler kandidater än tidigare har visat intresse för en flytt till Gotland. Till slut valde vi att rekrytera Patrik Björkander”,  säger en mycket nöjd Sofia Munkhammar, Vd för Best Western Strand Hotel och Solhem Hotell.

Patrik kommer närmast från en roll som Vd för reklambyrån Knak Agency där han och övriga delägare har startat upp och utvecklat företaget de senaste åren. Hans breda erfarenheter och kompetens inom bland annat varumärkesarbete och affärsutveckling kommer att bli viktiga för vår fortsatta utveckling

Tidigare har Patrik bl a varit marknadschef för Gotlands Media men även verkat på andra byråer, agerat webmaster, projektledare och även haft rollen som marknadschef för Medeltidsveckan.

Patrik brinner för både att utveckla företag, medarbetare, men även hela Gotland. Han har alltid försökt utveckla och sätta Gotland på kartan. På fritiden är han fotbollstränare och åker gärna till Göteborg för att se sitt Blåvitt när han inte umgås med familjen som bor i Visby.

-”Patrik hade jag förmånen att träffa 2013 och har sedan följt under åren. Det är roligt att Sofia och han kunde finna varandra. Tillsammans med alla fantastiska kollegor på Strand Hotel och hela Best Western koncernen kommer jag spänt följa utvecklingen av hotellet. Att bygga ett lag som skall vinna matcher är svårt. Men med Patrik och Sofia har man fått ombord ledare som kan ta företaget och även hela Gotland till en ny nivå.

Jag kommer fortsätta att äta lunch på Matsalen, ta mina frukostmöten på Strand Hotel och rekommendera hotellet för gäster. Då det var ett rekordstort intresse för tjänsten måste jag lyfta det arbete som Sofia gjort för att på bästa sätt ta hand om alla sökande. Då inte alla kunde få jobbet har hon t o m tipsat om andra roller, förmedlat kontakter och givit feedback. Vi på 4potentials är mycket imponerande hur måna Strand Hotel försökt vara om alla sökande – trots det enorma intresset.

Det gör att inte bara hotellet går bra utan även att Gotland växer”, säger 4potentials Vd Fredrik Andersson.

 

Läs mer om Patrik Björkander här: https://www.linkedin.com/in/patrik-bj%C3%B6rkander-66234531/?originalSubdomain=se

Mer om hotellet: https://www.strandhotel.se/

Alla medlemmar i 4potentials bor billigare på Best Western. Läs mer här: https://www.bestwestern.se/

På fredag arrangerar 4potentials ett litet lunchmöte (enligt riktlinjer) på Strand Hotel 12-13.30. Vill du medverka? Fråga fredrik.andersson@4potentials.com om det finns en plats kvar

 

#4potentialsärBEST