Diakrit – ny partner

DIAKRIT det världsledande företaget inom 3D-visualiseringsprodukter, digitala försäljningsverktyg och tjänster för fastighetsbranschen är ny partner till 4potentials.

De har sedan 2001 designat och utvecklat digitala marknadsföringslösningar för fastighetsbranschen och har idag mer än 1,500 kunder globalt. DIAKRIT är ett bolag som karaktäriseras av stark entreprenörskänsla, lyhördhet för kunders behov och önskemål, högt satta mål, ledande kvalitet och innovationsfokus i produkter och arbetssätt. Deras medarbetare är passionerade och drivs av att åstadkomma det omöjliga. Men det är inte bara business för dem. Det är viktigt att de har kul tillsammans och de har därför många sociala aktiviteter med personalen och event med kunder.

DIAKRIT har kontor i Thailand, Sverige, Norge och Danmark med över 330 anställda globalt och mer än 200 frilans fotografer i Skandinavien. DIAKRIT ägs av SEB Venture Capital, Pegroco Invest, ledning och privata investerare.

Som 4potentials medlem kommer du möta DIAKRIT mer och mer. De är inne i en spännande expansionsfas och kommer under hösten rektrytera ett antal nyckelmedarbetare.

Välkommen Håkan, Birgitta, Fredrik m fl på DIAKRIT!