Bilder från 4potentials talangevent i Stockholm med deltagare från 100-tal företag

Medlemmar i Sveriges största talangnätverk samlades på onsdagen i Stockholm tillsammans med fantastiska representanter från bland annat #Lantmännen, #Hilti, #Scania, #Trafikverket m fl.

Kvällen inleddes med att 4potentials grundare, Fredrik, berättade från scen om hans personliga misslyckande genom livet varvat med framgångar han haft med att bli nominerad till Årets rekryterare, att han har Sveriges största LinkedIn och att 4potentials numera söker fler företag som vill vara med och likt kvällens bolag marknadsföra sig mot talanger. Lägg in 4potentials i er Employer Branding budget så kan ni vara med på nästa event i februari!

Under kvällen föreläste Scanias Jessica Sjöblom, Hiltis Lena Smith, Trafikverkets Linn Bröms och Lantmännens Linda Åhman Siljemark. Alla bolag var mycket nöjda med arrangemanget och alla personliga möten man hade med över 100 talanger.

Talangerna  tyckte att det var en mycket givande kväll. -”åh vad vi har saknat 4potentials proffsiga och personliga event”, sade en deltagare och en annan var helt lyrisk över den nätverksövning vi genomförde under kvällen.

4potentials bjöd på matig macka, dryck och hade ordnat med elektronisk deltagarlista samt ordnade med trevliga små nätverkande övningar varvat med ett mycket givande mingel! Tack till alla er som kom – vi ses snart igen!

Kontakta Fredrik.Andersson@4potentials.com om ni behöver rekrytera eller vill vara med som företag på nästa event! Vill du medverka som kandidat – ansök till 4potentials!

Söker du jobb – kolla gärna upp Trafikverket , Lantmännen, Hilti och Scania !