Anna Omstedt Lindgren – Årets mest inspirerande medarbetare

Anna Omstedt Lindgren, grundare av Meduniverse mm blev under Executive Inspiration utsedd till ÅRETS MEST INSPIRERANDE MEDARBETARE. I juryn satt Swedbanks Gustaf Geterud och bla 4potentials grundare Fredrik Andersson

På diplomet stod det:

……….

Att brinna kan göra ont. Det påminner om den kamp som ett vackert blomstrande träd genomgår – år efter år –  för att blomma upp till våren. Du lyser upp din närvaro och den frukt du skapar med kreativa lösningar och sunt förnuft har gjort att tusentals unga människor inspirerats och lyft från marken. Du älskar att se andra åka iväg på inre och yttre resor. Du skapar genom ditt unika nätverkande oanade fantastisk lösningar för nya branscher. Du sätter nya nivåer och får personer att nå dem. Ibland vill du bara lägga dig ned och gråta – men ikväll är det din kväll. Ikväll är det nog så att din man och dina fantastiska barn samt mamma och pappa skall få fälla en stolt tår och ge dig en stor kram. Imorgon skall du ta en lång frukost med din familj och bara njuta av den du är. För det är du värd. Du är fantastisk.

Du har kämpat för att få nya miljöer att förstå. Du har kämpat för att få oss att anamma nya beteende och du har kämpat för att få 17000 personer att tro på dig. Vi tror på dig och vi är säkra på att alla är lika tacksamma som vi är – för att få ha träffat dig. Din bok skulle heta, enligt dig ”Livsstilskarriären – hur får man ihop allt?”.
Vi är extremt imponerade över hur just du fått ihop allt och samtidigt orkat att vara så passionerad och inspirerande för alla dina medarbetare.

En gång i tiden ville du bli gympaledare men efter en resa till Japan så valde du Handels och sen är allt historia med Tasteline, pokerface och MedUniverse. I år går priset – ÅRETS MEST INSPIRERANDE MEDARBETARE – till en chef som vågar se möjligheter i alla och allt. Till en person som gör alla glada. Till en unik person som offrat mycket för att idag stå högst upp på pallen. När Skavlan presenterar sin nästa gäst hoppas vi det är

ÅRETS MEST INSPIRERANDE MEDARBETARE 2014 –

ANNA OMSTEDT LINDGREN

 

Priset delas ut av Sveriges ledande talangnätverk, 4potentials och Sveriges mest inspirerande bank, Swedbank. Priset delas ut för fjärde gången och totalt nominerades ca 100 talanger varav ca 10 intervjuades innan 4 personer slutligen djupintervjuades av juryn, nedan. Förutom ära och berömmelse erhåller vinnaren ett ständigt medlemskap i klubben för allas beundran – DMIM – De mest inspirerande medarbetarna.

 

Fredrik Andersson                   Gustaf Geterud                       Lars Friberg
4potentials                              Swedbank                                Swedbank