4POTENTIALS – NYHETER FRÅN EN TALANGMARKNAD

VEM BLIR ÅRETS TALANGFÖRETAG?
Den 30:e november släpper vi en lista på de 5 finalister som kan bli årets talangföretag. Vi bedömer attraktion, rekrytering samt förmågan att behålla talanger. Till det gör vi en intervju för att förstå hur väl man är organiserad kring frågan? Förra årets finalister var Google, H&M och Lantmännen. Nominera företaget till VILKET ÄR ÅRETS TALANGFÖRETAG?
Vinnaren utses på MEETINGPOINT  – årets främsta event för studenter och Young professionals. Är du anmäld? Anmälan till event@4potentials.com

VEM BLIR ÅRETS LEDARE?
Vi och DeLaval utser på MEETINGPOINT den 25/1-2016 – Sveriges främsta ledare bland Sveriges studenter? Vem tycker du skall vinna? Nominera via VEM ÄR ÅRETS LEDARE?

VEM ANSTÄLLER NÄSTA STJÄRNA VIA 4POTENTIALS?
Du når Sveriges främsta talanger med en annons på 4potentials hemsida , 4potentials Facebook-sida och vår Linkedin-grupp. Via annonser har mer än 50 företag under 2015 funnit sin nya kollega. Kanske skall ni också testa? Här finner du alla lediga jobb via oss: VI SÖKER TALANGER  Bl a söker vi konsulter till Haag och Oslo för Business Sweden.

VILKET FÖRETAG VILL DU GE BERÖM?
Genom att logga in som medlem på 4potentials databas och ändra ditt favoritföretag så förändrar du placeringen för mer än 200 företag. Vilket vill du ska synas på Topp 100-listan och få ”din röst”. Du loggar in här: FÖRÄNDRA TALANGMARKNADEN Just nu leder H&M före Arla Foods och Google. Bland uppstickarna märks bl a Netlight (101) och Unilever (15).

VILL DU TRÄFFA ANDRA TALANGER?
Här är en lista med alla aktuella event i nätverket, 4potentials: GÅ PÅ ETT 4P EVENT!

VILL DU LÄSA EN BOK DÄR FREDRIK INTERVJUAS OM TALANGMARKNADEN?
Denna bok om framtidens ledare finns på Liber Förlag. Här kan du köpa årets julklapp BOK OM TALANGER OCH FRAMTIDENS LEDARE

ÄR DU ”HR-TALANG” OCH SÖKER EN NY UTMANING?
4potentials förmedlar årligen ett tiotal kontakter mellan arbetsgivare och duktiga, drivna personalchefer. Prata med Niklas eller Fredrik om du söker en ny utmaning. Just nu söker 4potentials en driven Talent och Event Manager till oss själva. Vem är det som vill arbeta med oss…?
Vi har som sagt humor och perspektiv till den här talangmarknaden. Vi tror att alla människor har en unik potential – men att i ett vinnande lag behövs det olika former av vinnarskallar, vattenbärare och andra magiska personer som gör skillnad.
Logo - orginal

Följande företag är partners till 4potentials.
Det är företag som tagit ett aktivt beslut på talangmarknaden. De företagen kan vi verkligen rekommendera om du söker en ny utmaning. Genom ett medlemskap i 4potentials får du kontakt med dessa fantastiska arbetsgivare. Arbetar du redan där kan du vara en stolt medarbetare.

Arla Foods, Atea, BearingPoint, Boston Consulting Group, Business Sweden, DeLaval, Lantmännen, Scandic, Svenska Spel, Sveriges Energi, AB Svensk Filmindustri, SEB, Scania och Tele2