4potentials nominerat till ÅRETS REKRYTERINGSFÖRETAG, ÅRETS INNOVATION, KOMMUNIKATIONSKAMPANJ, ÅRETS MÅNGFALDSFÖRETAG och Fredrik Andersson ÅRETS REKRYTERARE

Branschen.se arrangerar Recruitment Awards 2020 och 4potentials är nominerade i följande kategorier nedan – enligt Annelie Svensson på branschen.se:

  • Årets Rekryteringsföretag – Upp till 19 anställda
  • Årets Rekryterare – Fredrik Andersson
  • Årets kommunikationskampanj
  • Årets Innovation
  • Årets Mångfaldsföretag

Pga. pandemin har de även beslutat sig för att förlänga nomineringsperioden till den 14 januari. Vilket innebär att juryarbetet kommer att påbörjas sista veckan i januari. Spännande! Gå in och nominera. Alla röster utvecklar branschen!

Mer information om RECRUITMENT AWARDS finns att läsa på https://gala.branschen.se och https://branschen.se

Vill man beställa sina biljetter till Recruitment Awards Galan den 20 april kan ni göra det på nedanstående länk. I det fall Recruitment Awards arrangeras i ett digitalt format kommer kostnaden för era biljetter att krediteras och återbetalas. https://gala.branschen.se/biljetter/

För mer frågor: annelie.svensson@branschen.se

-“Det är hedrande för ett chefsrekryteringsföretag som 4potentials, som bara funnits I tio år, att vara med och kriga om några av priserna. Det här priset – om vi vinner – skall vi dela med kandidaterna och kunderna. Det är de som är de stora vinnarna som givit oss en chans att utveckla marknaden.  

Vi är såklart stolta att vi finns med och konkurrerar i en bransch , rekryteringsbranschen, där det finns minst 15000 rekryteringsbolag – från norr till söder och där det sammantaget finns flera hundratusen underbara, duktiga och nytänkande kollegor. TNG, Novare, Michael Berglund, Skillway, Home of Recruitment är några av de vi sett som försökt utveckla branschen. Det finns fler – in och nominera!

Att finnas med i ett sammanhang för att vi gör en liten skillnad på marknaden är fantastiskt. Det är roligt att vårt arbete med att försöka följa och coacha kandidater, nytänkande, fokus på potentialen och viljan att vara ett rekryteringsföretag som vill förändra hela branschen har tidigare uppmärksammats.

Vårt arbete med att försöka ta ett större grepp för att utveckla nya HR-nyckeltal samt att vi försökt sätta en ö på stora kartan har vi också fått lite erkännande för. Ja, vi är lite ö-kända…för arbetet med att lyfta fram Gotland som ett karriäralternativ…”, avslutar Fredrik Andersson som grundade 4potentials i Kräklingbo på Östra Gotland och har personligen arbetat med rekrytering sedan 1997. 4potentials har på 10 år arbetat med mer än 400 stora svenska och internationella företag samt haft och har en dialog med ca 10000 talanger i mer än 70 länder.