4potentials Chefsrekrytering och Talent Employer Branding firar 13 år – med 13 erbjudande till kunder och medlemmar!

4potentials startade i slutet av januari 2010. Då hade vi inga kunder och inga medlemmar. Tack vare dig har vi lyckats att etablera oss på talangmarknaden.

Nu 13 år senare finns det 6000 uppdaterade medlemmar som gärna agerar som tipsare, kandidater och fantastiska ambassadörer när vi skall finna kandidater till våra kunder. Genom  det uppbyggda nätverket och de lojala magiska medlemmarna som alla är trevliga, drivna, framåt, kloka ledare eller specialister så kan man beskriva 4potentials som ett stort virtuellt talangfullt rum – där kandidater kan träffa varandra, kunder eller nya arbetsgivare. Det enda 4potentials gör är att underhålla databasen/nätverket samt öppna rummet för kunder som skall rekrytera eller vill bygga vidare på sitt Talent brand samt för kandidater som söker jobb eller nya kontakter.

Det är en extremt effektiv metod att finna fler kollegor via 4potentials. För duktiga drivna trevliga människor brukar ju ofta känna hundratals andra. Ja, om du tänker att 6000 känner i snitt 500 andra så kan man säga att 4potentials når ut till cirka 3 miljoner talanger!  Och genom att vi är ett öppet nätverk där alla får vara med – så finns det inga gränser för hur stor potentialen är. Vi är självklart mer öppna och mer fördomsfria än vad en enda rekryterare kan vara. Det finns ju ingen rekryterare som kan känna så många olika talanger som 4potentials 6000 medlemmar kan göra.

Våra kunder som rekryterar brukar säga att man får inte så många namn. Men de som presenteras är extremt bra. Man kan säga att våra 6000 medlemmar är som 6000 medarbetare. 

Därför behöver vi inte vara så många på kontoret i Stockholm.

Och det är lönsamt – fast på ett helt annat sätt. Vi kommer redovisa en vinst på cirka 200000 för 2022. Men då sponsrar vi också en massa föreningar, medarbetare har god ersättning och vi unnar oss konferenser samt att det viktiga är inte vår vinst. Utan den vinst som våra medlemmar och kunder gör genom att de växer och utvecklar sin potential. Våra kunders och kandidaters ökade potential – är vår vinst.

Som tack för gott samarbete under dessa 13 år får du som återkommande kund eller kandidat följande:

 

 • 10000 kr i rabatt vid 1 tillfälle under 2013 på en platsannons. Då blir priset 5000 kr exkl moms ist 15000 kr. Gäller under 2023 för återkommande kunder.
 • Tecknar du livslångt medlemskap med 4potentials i januari 2023 som kandidat behöver du bara betala 600 kr för livslångt medlemskap exkl moms. Maila Fredrik så får du en faktura för det livslånga medlemskapet. Ordinarie pris 1195 exkl moms för hela livet!

 

 • Alla livslånga betalande medlemmar kan få coaching nu i januari. Maila Lisa.karlbom@4potentials.com om ett coachande telefonmöte mellan 15-26e januari.
 • Evig tacksamhet. Vi är så himla tacksamma för alla roliga samarbeten.
 • Bollplank, strategisk rådgivning inför 2023 kring ert företag eller hjälp vid att skapa en HR och talangstrategi. Kontakta Fredrik. Du får 13% rabatt på vårt timarvode och vi kan hjälpa er med er en kompetens- och HR strategi.

 

 • VD och chefsrekrytering. 13% rabatt på vårt normala arvode under 2023 för återkommande kunder. Vår process innehåller alla moment men är bara lite snabbare, billigare och så får du ofta bättre kandidater
 • Behöver du kontakter kring en investering?
 • Uppsagd chef? Vi hjälper alla medlemmar

 

 • Event. 4potentials nästa stora talang- och chefsevent blir ett gigantiskt somrigt event i Stockholm i slutet av maj.
 • Behöver ni fler kunder? Är du betalande medlem kontakta Fredrik så hjälper han er. Nätverket är stort och där finns ofta nya vägar – till nya kunder.
 • Exklusivt gratis lunchevent i Stockholm den 3:e februari för 15 betalande medlemmar. Inbjudan kommer till alla som betalat medlemsavgiften. Här kan du betala medlemsavgiften! https://4potentials.se/vara-tjanster/medlemskap/
 • Talent Managers, HR chefer kan teckna partnerskap med 4potentials. Gör det i januari med 13% rabatt! Då når ni cirka 6000 medlemmar och deras nätverk! Alla företag som valt att samarbeta med 4potentials sedan starten har generellt blivit mer populära/intressanta bland talanger.

Vi vet inte hur de kommande tretton åren blir. Men vi kan lova er att vi kommer fortsätta att försöka vara nyskapande tillsammans med er. Det är du som gör oss bättre

Och i februari släpper vi Sveriges längst talanglista. 500 namn på en rolig och inspirerande lista. Varför? Därför att det är roligt att ge beröm.

Tack!