YP-inspirationskväll med Tieto: Hur kan AI hjälpa oss i ett smartare samhälle?

I ett smart samhälle är det AI som styr, men det är människan som leder. Välkommen på en inspirationskväll med Nordens ledande mjukvaru- och tjänsteföretag! Nu bjuder Tieto in 4potentials Young Professional-medlemmar till en spännande kväll med fokus på digitala framsteg och utmaningar.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. På Tieto bidrar du till att skapa lösningar för både dagens problem och framtidens utmaningar. Oavsett affärsområde så kommer ditt arbete att vara betydelsefullt för tusentals människor. Tieto Sverige har som första IT-bolag i världen fått en jämställdhetscertifiering från den schweiziska stiftelsen EDGE, en certifiering man uppnådde bland annat för sitt fokus flexibla arbetstider och satsningen på mentorskap.

Eventet sker tisdagen den 24 april på Tietos Sverigekontor i Värtahamnen. Det kommer bli en kväll i digital anda med många möjligheter att mingla och få svar på funderingar du har – om smarta samhällen så väl som en karriär på Tieto. Teman för kvällens talare rör AI, Data Driven Business Concepts och Digital Strategi. Det blir även ett tillfälle för mingel med Tieto och övriga YP-medlemmar från 4potentials där Tieto bjuder på dryck och lättare förtäring.

Platserna är begränsade, så anmäl ditt intresse redan idag!

Datum: Tisdagen den 24/4
Tid: 16.00-20.00
Plats: Tietos Stockholmskontor i Värtahamnen, Fjärde Bassängvägen 13-15.
Vem: Tieto vill träffa dig som är Young Professional med 1-3 års erfarenhet.
Anmälan: Eventet är för medlemmar. Kontakta sara@4potentials.com för intresseanmälan och frågor. Vi bekräftar om du fått en plats.