Welcome to 4potentials Inspiration and Meetingpoint 2022 – 5th of October – Stockholm

ONSDAGEN den 5:e oktober på Finlandshuset i Stockholm bjuder 4potentials Executive and Talent network in dig som vill träffa andra seniora och juniora talanger samt klienter och partners till 4potentials

Kl 17.00 är du välkommen för att mingla och möta andra beslutsfattare, toppstudenter, ledare och specialister.

Vi kan max ta emot 100 gäster för denna exklusiva träff. Vi kommer prioritera de som valt att betala medlemsavgiften till 4potentials nätverk om vi får för många anmälda. Man måste vara med i nätverket eller kund för att kunna deltaga.

Varmt välkommen!

Tid: 17.00-20.00 den 5/10. För att deltaga måste du vara där 17.00 då dörrarna stängs senare. M a o anmäler du dig bör du kunna komma senast 17.15!
Plats: Snickarbacken 4, Finlandshuset
Vem: Partners till 4potentials och medlemmar i nätverket. Bl a kommer det chefer från ex Trafikverket, Hilti, Scania, Lantmännen som är nyfikna på att träffa kandidater.

*Kostnad: Det är gratis men vid sen avanmälan kostar det 500 kr oavsett skäl om du inte kommer efter anmälan. Man kan avanmäla sig senast den 30/9 kl 15.00. Därefter faktureras alla som inte dyker upp eller säger att de inte kan komma. Är man livslång betalande medlem fakturerar vi endast 250 kr för no-shows eller sena avanmälningar. Detta gör vi för att vi har företag som förväntar sig att folk kommer samt att varje anmäld deltagare kostar oss ca 1000 kr. 

*Anmälan till 4potentials VD: Fredrik.Andersson@4potentials.com

Se till att uppdatera dina databasuppgifter vid anmälan – då vi kommer printa deltagarlistor och namnbrickor.

#event22