Vilka är era superkrafter? – att maxa individers och organisationers potential (april och maj 2019)

Han är tillbaka!

Den 23/4 och 13/5 bjuder 4potentials och Hej Engagemang! in till morgonseminarium kl. 7.45-9.15 för dig som vill träffa andra människor, som likt du, brinner för att identifiera och maximera din egen, individers och organisationers potential. Kanske är du ansvarig för Learning & Development, jobbar med rekrytering eller Employer Branding? Eller så är du bara galet intresserad av människor.

Vi ses på Scandic Grand Central på Kungsgatan 70 för en enklare frukost kl 7.45 samt föreläsning av vår egen Niklas Delmar.

Alltför många hanterar dagens snabbrörliga värld med att hela tiden skruva upp tempot eller höja volymen kring det man vill kommunicera. Alternativet är att istället fokusera på vad som är unikt för just dig eller din organisation – era superkrafter. Vad ger er energi och vad är ni bäst på? Det ska vi prata om.

För på 4potentials brinner vi för att bygga ditt varumärke både som individ och organisation, attrahera och rekrytera samt utveckla både dig och dina kollegor så att ni både blir lönsamma och skapar tillväxt. Och mår bra samtidigt!

Sugen på att komma den 23/4? Anmäl dig då på följande länk.

Hjärtligt välkommen!