Välkommen på prisutdelningsevent till Årets talangföretag 18/3

Vilket företag blir årets talangföretag? Blir det ICA, Lantmännen, EQT eller Netlight?

Priset delas ut den 18/3 på Scandic Continental, Vasagatan,  i the View på våning 8. 

Eventet genomförs enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Scandic ser till att eventet är säkert. Det kommer finnas munskydd, handsprit samt att vi kommer max ta emot 18 gäster. Då lokalen är stor kommer det finnas en ingång och en utgång. Ni kommer få sitta ”företagsvis” i öar. Samtliga deltagare skall vara friska och om riktlinjerna förändras så kommer eventet endast genomföras med prisutdelning där 4 till 1:an får pris. Prisutdelningen kommer då ändå ske på Scandic våning 8, i the View kl 14.00

En fotograf deltager och kommer ta foto som delas med 4potentials och alla deltagare. Ni har då rätt att använda de fotona. 

De enda som får anmäla sig och kommer att få deltaga är finalföretagen med max 4 deltagare. Vi ser gärna att HR direktör eller annan som är ytterst ansvarig deltager. Vi har två mediaplatser samt två platser för 4potentials medarbetare samt max 2 extra platser.

PROGRAM ÅRETS TALANGFÖRETAG

14.00 Registrering och fika. Munskydd på, handsprit och håll avstånd. Ni kommer få sitta – företagsvis- med långa avstånd i öar i det stora rummet. Ni går till er plats efter ni tagit fika.
14.15 Välkommen av Fredrik Andersson, Vd 4potentials. Bakgrunden till tävlingen
14.25 Samtliga finalföretag har en person som berättar om sitt arbete inom Talent management och varför man tror att man är i final. Presentation sker stående i fem minuter. Möjlighet för alla att ställa nyfikna frågor. Hur arbetar ni med attract, recruit and retain.

15.10 Prisutdelning placering 4 till 1. Pokaler utdelas till plats 3 till 1. Diplom till samtliga bolag. Kort motivering varför man hamnat i finalen och placering.

När man får sitt pris står man kvar för fotografering i 1 minut och kanske ett litet tacktal! I år blir det inga kramar – men alla finalister är fantastiska och mycket varmt välkomna! 

15.25 Vinnaren är utsedd. Eventet avrundas. Fotografen kommer ta bilder och ni har möjlighet att arrangera egen fotografering.

15.45 Eventet avslutas och därefter publiserar 4potentials vinnarna i media samt motiveringen på hemsidor och i sociala media. 

 

ANMÄLAN FÖR 4 Finalistföretag OCH 2 från MEDIA: Fredrik.andersson@4potentials.com

max 18 gäster.

 

Bild från förra årets event där Lantmännens HR direktör höll tacktal.