MALMÖ 5 SEPTEMBER – Personligt möte med MECA Sweden och Mekonomen Group

Vilka egenskaper tar dig från lagret till ledare? Tisdagen den 5 september bjuder 4potentials tillsammans med MECA Sweden och Mekonomen Group in till en inspirationsträff. I ett personligt möte träffar vi Carl-Johan Åström, VD för MECA Sweden och Pehr Oscarson som är VD och Koncernchef för Mekonomen Group. 

Carl-Johan har efter sin uppväxt på den Skånska landsbygden gjort en internationell karriär där han bott och arbetat i USA och arbetat i 30 olika länder. Sedan mars 2017 är han ny VD för MECA Sweden. Pehr har tillsammans med sin familj drivit bolaget Swecar som var först med bildelar på nätet (1998) och som 2001 såldes till MECA. På MECA har han gjort en strålande karriär och arbetat fram en stark företagskultur genom kreativitet, driv och ödmjukhet.

Både Pehr och Carl-Johan strävar gemensamt efter ett jordnära ledarskap, och detta kommer vara en den röda tråden genom kvällens samtal. Samtalet kommer röra inspirerande historier om deras olika vägar till ledarskapet, socialt ansvarstagande, modernt säljande och konsumentrelationer. Utöver detta kommer kvällen även handla om din karriärutveckling och ge dig en personlig inblick i framtida karriärmöjligheter på MECA. Anmäl dig till en magisk kväll med nätverkande och inspiration för framtiden!

Eventet sker på MECAs huvudkontor i Malmö – MECA Scandinavia på Stenåldersgatan 27. Vi bjuder på mat och dryck. För dig som studerande eller betalande medlem är eventet som alltid gratis.

Anmälan sker via mail till sara@4potentials.com