Nobel Center och 4potentials i unikt event

Den 27:e mars arrangeras ett event med Nobel Center och 4potentials 17.30-20.30. Alfred Nobel hade stora visioner och Nobelpriset visar att idéer förändrar världen. Nobelpristagarnas mod, kreativitet och envishet inspirerar och ger oss hopp för framtiden.

Tisdagen den 27:e mars vill vi samla Dig (som betalande* och/eller studerande medlem i 4potentials) och 30 andra framtida ledare och specialister för att diskutera hur man får fram Nobelpristagare och om förutsättningar för kreativitet, både hos individer och i miljöer. Du kommer få en unik inblick i arbetet med Nobel Center och en chans att träffa andra i nätverket med intresse för de stora frågorna i samhället.

Nobel Center och dess medarbetare bjuder på en bit mat, dryck och du kommer få samarbeta med andra medlemmar i 4potentials kring ämnen som är både utvecklande för dig och Nobel Center.

Anmäl dig till fredrik.andersson@4potentials.com senast den 12/3. (kod nobel2018) Eventet är kostnadsfritt för studenter eller betalande medlemmar.

Välkommen!

Anna Sjöström Douagi
Nobel Center

Plats: Nobelmuseet, Börshuset på Stortorget 2
Tid: 27/3 kl 17.30 – 20.30
Anmälan: fredrik.andersson@4potentials.com
Mer info: http://nobelcenter.se/sv/

*Här kan du betala din medlemsavgift (om du inte gjort det) så du kan gå på detta och flera andra unika event via 4potentials. https://4potentials.se/sv/betala-medlemsavgift/