Ansök till Lantmännens traineevent 29/11

Lantmännens traineevent äger rum den 29/11 i Stockholm på deras kontor, Sankt Göransgatan 160.

Eventet börjar 16.00 och du kommer få en chans att träffa beslutsfattare och traineer samt personal från HR avdelningen

Under eventet får du lösa ett case, lyssna till traineernas olika karriärer i företaget, möta beslutsfattare, äta en bit mat och få en chans till en ”miniintervju”.
Det är en unik chans att träffa ett världens främsta talangföretag på tu man hand. Dessutom får Lantmännen chansen att se dig i action inför det kommande traineeprogrammet. Eventet brukar vara ett av de främsta studenteventen i Sverige och präglas av en öppenhet där du får chansen att lära känna bolaget.

Vid 20.30 när eventet slutar kommer du veta om du skall ansöka till ett av Sveriges främsta bolag och dess traineeprogram.

För att kunna gå på eventet måste du ansöka till eventet via 4potentials databas. Som medlem loggar du in här och gör det:https://4potentials.se/sv/login/
Är du inte medlem i 4potentials ännu ansöker du till Lantmännen event här: https://4potentials.se/sv/apply/

När du ansökt till traineeventet får du svar av Fredrik från 4potentials om du får en chans att deltaga. Om du inte får det kan du ändå ansöka till Lantmännens traineeprogram. Tyvärr finns det bara 25 platser på detta event.

De ansökande till eventet skall vara ekonomer, ingenjörer eller agronomer och kunna börja i September 2018. Vi söker personer med ett intresse för Lantmännen och som delar deras värderingar och är högpresterande topptalanger.

Läs mer om programmet och traineeventet här: https://4potentials.se/searchmission/vill-du-ga-lantmannens-traineevent-den-2911/

Välkommen med din intresseanmälan!