Inbjudan till Partner- och klientträff med 4potentials ”Det är väl ingen konst att rekrytera?!”

Välkommen på partner- och klientlunch den 22:e september 2022 på Konstnärsbaren i Stockholm!

Vi välkomnar våra partners och klienter till en lunch på Konstnärsbaren i Stockholm med temat ”Konsten att rekrytera”. Vi bjuder på exklusiv lunch och arrangerar en workshop där ni får utbyta idéer och utmaningar inom rekrytering. Temat på den kreativa lunchen på Konstnärsbaren är ”Det är väl ingen konst att rekrytera” och vänder sig till:

  • Rekryterare
  • Rekryterande chefer
  • Rekryteringschefer
  • HR direktörer och Talent managers
  • Rekryteringsintresserade

Konstnärsbaren ligger på Smålandsgatan 7 och har ett fantastiskt rum Ateljén med plats för endast 30 personer. På väggarna finns otroliga väggmålningar av kända konstnärer som Isaac Grünewald, Robert Högfeldt och Einar Forseth. I nästan 90 år har KB serverat måltider till kända och okända gäster i en av Stockholms mest fascinerande miljöer

Då detta är ett exklusivt event med begränsat antal deltagare vill vi gärna att ni anmäler ert intresse så fort som möjligt till Lisa.brusewitz@4potentials.com

Vi planerar ses mellan klockan 12-14 och kommer bjuda på varmrätt och kaffe och dessert. Alla som anmäler sig kommer att få ett medlemskap i 4potentials nätverk och Lisa kommer regga er i databasen. Vi gör det för att förenkla vår process kring lunchen.

Hoppas ni vill komma och diskutera de senaste trenderna inom rekrytering och Talent management. Under tiden vi äter lunch kommer ni få workshopa 4 och 4  och diskutera exempelvis:
– Hur kan vi rekryterare bredare och se fler kompetenser?
– Hur kan vi rekrytera snabbare?
– Hur rekryterar man en supertalang?
– Fördomsfri rekrytering? Är den mer fördomsfull – än fördomsfri?
– Hur sänker man rekryteringskostnaden?
– Vad är era bästa tips för att få ombord fler talanger?
– Lägger vi för mycket fokus på att rekrytera kontra behålla och utveckla

4potentials Lisa Brusewitz håller i diskussionen och kommer presentera Talent Density index

Alla deltagare får anteckningar från mötet!

Varmt välkomna med er anmälan!

Lisa Brusewitz och co på 4potentials

 

Ps. Om ni inte är kunder men gärna vill komma så är det tyvärr inte möjligt…om man nu inte blir kund innan träffen. Man kan ju alltid köpa en platsannons….och därmed få chansen att medverka! Ds.