Hållbarhet i alla led – inbjudan till event med Billerud och 4potentials

Onsdag den 16:e november kl 18.00-21.00 är du välkommen till Billerud HQ i Solna, Evenemangsgatan 17.

Billerud tar fram papper och förpackningsmaterial som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. De är ett världsledande företag inom pappers- och förpackningsmaterial av premiumkvalitet tillverkade i nyfiber, och har ett starkt engagemang för hållbarhet, kvalitet och kundvärde. Företaget har flera produktionsenheter i Sverige, USA och Finland, tusentals anställda i flera länder. Billerud är noterat på Nasdaq Stockholm.

 

På Billerud kommer hållbarhet alltid i fokus. Vår mission är att skapa en mer hållbar framtid, och vi utmanar ständigt hur vi jobbar med en ansvarsfull värdekedja, hållbara produkter och utveckla hållbara ledare och medarbetare hos oss – på riktigt. Vi vill nu träffa dig som ledare eller specialist och som är intresserad av att veta mer hur vi jobbar med hållbarhet och vill hjälpa oss att problemlösa kring en av våra hållbarhetsutmaningar….

Vi träffar gärna dig som är nyfiken på oss som arbetsgivare och vill få en inblick i hur det är att arbeta hos oss, intresserad av att veta mer om vårt hållbarhetsarbete, men behöver inte själv arbeta med frågan. Just nu söker vi exempelvis efter kompetens inom ledarskap, inköp, ingenjörer, logistik, produktionsplanering, research, teknisk kompetens, IT och dig som är nyfiken på internationell karriär

 

Agenda 16/11
18.00 20-25 deltagare från 4potentials nätverk anländer för mingel och enklare mat och dryck för den som är hungrig efter jobbet.

– Välkomna och intro av Billerud

– Hållbart ledarskap

– Hur vi på Billerud jobbar med hållbarhet

– Workshop kring utmaning vi ser kring hållbarhet

– Information om Billerud som arbetsgivare

20.00 Mingel och möjlighet att träffa fler från bolaget

21.00 Tack och avslut

 

Anmälan: Tyvärr finns det bara 20-25 platser. Gör därför din intresseanmälan idag till Fredrik på 4potentials genom att maila: fredrik.andersson@4potentials.com

Är du inte medlem så måste du även ansöka till 4potentials – via ANSÖK KNAPPEN på hemsidan.

 

Välkommen önskar Billerud och 4potentials

 

 

Vad: 4potentials event med Billerud
När: 16/11 kl 18.00-21.00
Var: Evenemangsgatan 17 STHLM i närheten av Arenastaden i norra Stockholm (Solna) Cirka 30 minuter från centrala Stockholm med kommunikation.