Event med Navet i Helsingborg 21/11

 

Navet

Navet växer och vill träffa dig

VAR: HELSINGBORG,  Järnvägsgatan 11

NÄR: Onsdag 21:e november 2018 kl 16-19.00

VEM ÄR INBJUDEN: Alla medlemmar i 4potentials

ANMÄLAN: FREDRIK.ANDERSSON@4POTENTIALS.COM ange Navet2018

KOD: Navet2018

”Hjärna och hjärta” är inte bara några fina ord på en hemsida eller en förtext till årsredovisningen. Det är receptet för Navets framgångar sedan 1989. Göran och Marcus blandar skarpa frågor och synande blickar med stora leenden och lättsamhet under vårt möte hos 4Potentials i Stockholm. De är på plats för kundmöte och tar sig tiden att ses. Deras kunder sitter över hela landet men bolaget och även ”hjärtat” sitter i Helsingborg där allt började. Göran är grundare samt VD och Marcus har varit med sedan 10 år tillbaka.

Göran beskriver hur deras kollegor stannar länge på bolaget och när jag vänder mig till Marcus och frågar; varför, tar han sig en minut innan han svarar: ”teamstrukturen gör att besluten fattas platt…organisationen präglas av en proffsighet i kombination med en familjär känsla”.

Det är de två och deras 35 kollegor som vill träffa dig som har drivkraften, kompetensen och ett skarpt sinne för affärer inom Corporate finance, Ekonomistyrning eller Affärssystem och vill växa tillsammans med Navet.

Bolaget består av de tre affärsområdena Corporate finance, Ekonomistyrning eller Affärssystem och har framgångsrikt vuxit de senaste åren med 20%. I koncernen ingår även Industrifakta.

Framgångarna är resultatet av en kombination av deras starka kompetensarsenal, professionalism balanserat av sunda och starka värderingar.

Den 21 november vill Navet tillsammans med 4Potentials bjuda in dig som är intresserad av att lära känna Navet, deras verksamhet och syn på framtiden bättre.

Det bjuds på enklare tilltugg och vi gästas även av Magnus Johansson, Projektledare, Industrifakta AB.

Du kan vara både i slutskedet av dina universitetsstudier eller ha 10 års erfarenhet i ryggsäcken. Det viktigaste är ditt intresse för Navets affärsverksamhet.

VÄLKOMMEN MED DIN INTRESSEANMÄLAN till fredrik.andersson@4potentials.com