Event med Business Sweden 30/11

Ansök om en exklusiv plats på Business Swedens event
INTERNATIONELLA AFFÄRER OCH EN KARRIÄR UTOMLANDS

Den 30:e november välkomnas 30 erfarna talanger till Business Swedens huvudkontor i Stockholm. De inbjudna välkomnas av Sveriges EU- och Handelsminister Ann Linde samt Business Swedens VD Ylva Berg.

Från 17.30-21.00 kommer deltagarna ta del av följande:

–         Ann Linde berättar om svensk handel i världen och vad som krävs för att göra Sverige till en attraktiv handelspartner.

–         Ylva Berg kommer att dela med sig av sina erfarenheter från en internationell karriär och om Business Swedens resa och vart de är på väg. Ylva har varit instrumentell i att lyckas vända bolagets utveckling tillsammans med fantastiska medarbetare.

–        Kvällen avslutas med en kort presentation av Carl Esselin, VP HR, där han berättar mer om möjligheterna till en internationell karriär med Business Sweden.

Under efterföljande mingel kan du träffa medarbetare från Business Sweden och ställa dina frågor om hur man gör internationell karriär eller hur det är att arbeta i ett annat land. Vår ambition är att du efter kvällens event är fylld med energi, nya idéer och ett ökat intresse för en internationell karriär.

Det serveras lite snittar och dryck först 1930 så ät gärna lite innan ifall du arbetat en hel dag.

Då vi endast har 30 platser ansöker du till lisa@4potentials.com senast den 30:e oktober.

 Lisa meddelar sedan om du får en plats på detta unika event. Vi kommer endast bjuda in yrkesverksamma med erfarenheter från ledande roller, managementkonsulter eller personer med stort intresse för internationell karriär. Kontoret ligger i World Trade Center, mittemot centralstationen i Stockholm.