Vilket företag skall bli ÅRETS TALANGFÖRETAG tycker du? Nu kan du rösta!

Årets talangföretag är det finaste priset i Sverige inom Talent management kopplat till lönsamhet och omsättning.

Vinnaren är det företag som bäst sammantaget resultat på Talent Employer Branding, rekrytering och Talent Retain index! Dvs vilken organisation är bäst på att marknadsföra sig, rekrytera stjärnorna och behålla de främsta kollegorna?

4potentials tar fram ett index – TOTAL TALENT INDEX – som är grunden för tävlingen. Men det är du som röstar och avgör allting!

Du röstar genom att ansöka till 4potentials (förutsatt att man är en klok och ödmjuk supertalang). Sedan anger du favoritföretag (påverkar attraktionsindex), du anger vart du arbetar (påverkar Talent Density) och om du är kvar (påverkar Talent Retain index). Ansök och rösta senast 1:e december eller om du redan är med i 4potentials – uppdatera dig.

Priset delas ut den 18/3 i Stockholm på en (digital)gala och den 2/12 2020 presenteras vilka de 60 kvartsfinalisterna är som få rätt att kalla sig ett talangföretag 2021! Top 10 utses 15/12 och får en annan logotype. De 10 semifinalisterna intervjuas av en jury och vinnaren får en ännu hetare logotype!

HÄR RÖSTAR DU https://4potentials.se/apply/

4potentials bjuder alla sökande under perioden 20:e oktober t o m 30/11 2020 på gratis medlemskap. Så ansök idag och rösta! Om du antas som medlem – så räknas din röst i ÅRETS TALANGFÖRETAG!

HÄR RÖSTAR DU OM DU REDAN ÄR MEDLEM! https://4potentials.se/login/

Förra året var Lantmännen, EQT, Unilever och H&M i final!