Mer

4potentials Outplacement

Har du blivit uppsagd och måste söka nytt jobb eller du är en omtänksam arbetsgivare som vill erbjuda något extra till en uppsagd person?

För företag
Behöver ni säga upp talangfull personal p g a arbetsbrist? Vill ni som arbetsgivare och chef erbjuda den uppsagda personalen något extra? Då kan 4potentials jobbcoacher vara bra när man skall finna ett nytt jobb och ett nätverk för framtiden?

För kandidaten
Kort sagt kan man säga att 4potentials omställningserbjudande handlar om att den uppsagde får hjälp av en jobbcoach på 4potentials att hitta ny sysselsättning. Ofta handlar det om nytt jobb, men det kan även handla om att börja en utbildning eller starta eget. För kandidaten innebär det att vi ökar möjligheterna att snabbt finna en ny utmaning.

4potentials jobbcoachingpaket är effektivt och enkelt. Vi har coachat närmare 8000 kandidater genom åren.

Är du redan medlem i 4potentials kan vi coacha dig som betalat för det livslånga medlemskapet. Beställ det här och tag sedan kontakt med 4potentials. https://4potentials.se/MEMBERSHIP/

Kostnad och upplägg

Steg 1 – ansök till 4potentials databas
Kandidaten börjar alltid oavsett med att ansöka här – https://4potentials.se/apply/
Ansök alltid innan du önskar boka en tid eller väljer en tjänst nedan.

Steg 2 A – STORA COACHING PAKETET. Arbetsgivaren betalar för utökad coaching, follow up och exklusiva actions från medlemskapet i 4potentials
Om arbetsgivaren skall betala mailar kandidaten till fredrik.andersson@4potentials.com med korrekt fakturaadress och cc:ar sin arbetsgivare för kännedom. Därefter fakturerar 4potentials (Four Potentials AB) företaget med 4000 sek exkl moms och bokar upp kandidaten med en konsult på 4potentials.

Vad ingår i det stora utökade coachingpaketet?
– Du får ingå i 4potentials databas
– 1 coachingtillfälle med en 4potentials konsult
– ”Kvartssamtal”/effektiv coaching med Fredrik Andersson (Fredrik har kanske Sveriges största nätverk med kontakter och jobbmöjligheter).
– Vi ser även över kandidatens LinkedIn profil, CV och ger kandidaten värdefulla tips i sitt jobbsökande samt en massa kontakter. Detta paket ger kandidaten en mycket god chans att få ett nytt arbete inom kort.
– Löpande dialog och follow up efter 4 månader. Kandidaten berättar då hur det gått med jobbsökandet eller andra actions och i samråd med 4potentials kan man ta nästa steg.

________________________

Steg 2 B – JOBBSÖKNINGSPAKET. Företaget eller kandidaten betalar själv för enklare coaching och medlemskap i nätverket
Om kandidaten själv skall betala gör den det här: https://4potentials.se/MEMBERSHIP/
För att få coaching måste kandidaten eller företaget välja livslångt medlemskap som kostar 1195 sek exkl moms.
När detta paket är betalt kontaktar kandidaten 4potentials som bokar upp ett möte.

I detta paket ingår det max 1 coachande möte per år liksom att vi ger enkel feedback på CV och LinkedIn. I paketet ingår det att du finns med i 4potentials databas som en Job-candidate, vilket innebär att vi förstår att du söker arbete.

Det går att fakturera företag för JOBBSÖKNINGSPAKETET och enklare coaching, 1195 sek exkl moms.
Skall en arbetsgivare betala måste ni maila fredrik.andersson@4potentials.com

Detta paket är bra för dig som är en talangfull ledare och specialist men som inte kanske kan investera i ett större coachande paket.

Oavsett paket så gör 4potentials det möjligt för tusentals att finna en ny arbetsgivare inom kort.

Ansök till 4potentials! Vi ser potentialen!