Mer

4potentials – kan vara Sveriges snabbaste rekryteringsbolag om du vill det?

4potentials och dess grundare har i 30 år arbetat för att utmana hela rekryteringsmarknaden och fokusera på det som är viktigt för kandidaterna, dvs att jobbet är tydligt presenterat, att processen går snabbt och gärna att man får feedback så att man kan utvecklas. 

Vi har alltid strävat efter att ta hand om våra kandidater – därför har vi ett nätverk. Det smarta med det för Er som kund är att vi nu har lyckats att bygga upp en enorm uppdaterad databas med helt fantastiska kandidater och framtida kollegor för Ert företag. Kandidater som är TIPSARE eller just KANDIDATER. De är standby – bara ett mail bort. 

Det är allt från er nästa VD, CEO, marknadschef, Digital manager, CFO, ekonomichef, controller, HR direktör, Talent manager, IT chef, systemspecialist, jurist, säljare till traineer och styrelseledamöter. 55% kvinnor.

Processerna måste vara mycket snabbare och vi tycker inte att ni skall betala för att en rekryterare tar massor av er och kandidaternas värdefulla tid och att man behöver kartlägga kandidater samt branschen… gång efter gång. Framför allt missar vi kandidaterna om det går för långsamt. Därför måste processen vara mycket snabbare. Supertalanger och de främsta ledarna har inte tid att vänta. Medan du läser detta har en superbra kandidat bestämt sig för att söka nytt jobb!

 

Därför har vi nu utvecklat en extremt snabb process- och annonseringsmodell som innebär att ni:

  • Mailar er platsannons till Fredrik.Andersson@4potentials.com och skriver att ni önskar den snabba processen (18000 sek) . Ni är väl medvetna om att ni får ta hand om alla ansökningar!
  • 4potentials bekräftar om vi åtar oss uppdraget samt ber er att sända kund och fakturauppgifter samt korrekt adress/mail/databas dit kandidater skall ansöka (om den informationen saknas). När vi fått alla underlagen påbörjas den snabba processen*
  • Vi omarbetar därefter er annons – så att fler adekvata kandidater kan ansöka. Vi skickar er vårt förslag till nytt annonsutkast. Beroende på kundens annonsförslag ringer vi kunden för att diskutera rollen. Vi reder ut de frågetecken som finns och utmanar kunden kring KRAV och ÖNSKEMÅL och ändrar slutligen små detaljer i annonsen.
  • 4potentials lägger därefter ut den nya platsannonsen på vår hemsida här: https://4potentials.se/lediga-tjanster/ samt gör ett riktat mailutskick till 500 som är rätt för rollen eller känner den som är rätt. Efter det placeras jobbet/annonsen på ca 60 sociala media grupp-sidor
  • Kunden lägger jobbet på sin sida
  • 4potentials lägger därefter ned ett extra searcharbete för att finna fler kanaler och fler kandidater till den aktuella tjänsten
  • Kandidaterna uppmanas att ansöka direkt till den aktuella rollen. Vi arbetar snabbt och stenhårt för att bra kandidater skall ansöka!
  • Kunden gör urval, intervjuar och signar snabbt sin nästa kollega!

 

”Att rekrytera någon snabbt innebär inte att den är en sämre kandidat. Det kan vara den absolut bästa. Det handlar extremt mycket om timing och snabba processer ifall du vill signa den bästa!”

 

PRIS – SNABB PROCESS*
18000 kr exkl moms
*Vår garanti vid en snabb process är att Er annons skickas till Er för ett första modifierat annonsutkast senast inom 4 timmar från det att vi både fått annonsunderlag och fakturainformation. Utan fakturainformation påbörjas inget arbete. 

Annonsutkastet ändras sedan tills dess att kunden är nöjd. Det första annonsutkastet publiceras så att ni kan se det på vår hemsida. Är ni nöjda kan vi sedan låta annonsen skickas ut och publiceras på fler ställen.

Kan inte 4potentials leverera ett första annonsutkast inom 4 timmar faktureras endast 15000 kr exkl moms. Ni kan vid beställning av platsannons ange att ni inte har så bråttom och då kostar det som sagt endast 15000 – men att ni är beredda på att annonsen kanske först är uppe efter 1-2 dagar. 

 

CHEFSREKRYTERING
Våra chefsrekryteringsuppdrag med en hel komplett process tar cirka 35 arbetsdagar från publicerad annons till att kunden fått kandidaterna presenterade. I en sådan process tar vi hand om allt från kravprofil, annonsskrivande samt att vi gör urval, intervjuer, presentation av 3-5 adekvata kandidater, tester, referenser och bakgrundskontroll.

Kostnaden för ett komplett chefsrekryteringsuppdrag är 22% av en årslön varav 30% i start, 30% vid presentation och 40% vid sign.

 

TILLKOMMANDE KOSTNAD FÖR KRAVPROFILSMÖTE OCH ANNONSKRIVANDE
Om kunden inte har ett färdigt annonsutkast och önskar att vi skriver annonsen så kan 4potentials göra det mot en extra kostnad. Då kräver det en kravprofilsdiskussion samt ett möte. Timkostnaden för möten, kravprofilsdiskussion, annonsskrivande och annonsändringar är 900 kr exkl moms/timme.

Därutöver betalar då kunden 15000 kr exkl moms för själva annonseringen, utskicken och sociala media annonseringen.

 

 

”Vår ambition är att alltid slå vårt rekord på att från kunden godkände den publicerade annonsen till att kandidaten (som kunden sedermera rekryterade) ansökte – så tog det bara 1800 sekunder eller 30 minuter – tills dess att kunden fick in ansökan av rätt kandidat!”