Trafikverket och 4potentials har skrivit på för en ny talangfull resa

Trafikverket som tagit flera platser på alla Sveriges olika talanglistor och vunnit en rad priser för sitt nytänkande inom Talent och Employer Branding fortsätter att vara banbrytande som arbetsplats.

Med en mycket stark laguppställning och ett stort HR team lett av deras nya HR direktör, Henrik Dider samt Emil Adén (som kommer fortsätta att tänka i helt nya banor kring Employer Branding och Talent) så spås Trafikverket vara en raket på talangmarknaden under 2023 och 2024.

Trafikverket är idag en av Sveriges främsta arbetsgivare på att behålla och utveckla kompetens.

Nu kommer 4potentials och Trafikverket skapa ett helt nytt samarbete där vi tillsammans kommer lyfta fram allt från traineeroller, chefsroller, systemtekniker, operativa ledare inom trafikledning mm

Du väl att Trafikverket finns bland annat i:

Var vill du arbeta?
Lediga jobb – www.trafikverket.se

Vill du vara extra säker på att inte missa kommande jobberbjudande från Trafikverket kan du alltid prenumerera på lediga roller och kanske addera Henrik Dider och Emil Adén på LinkedIn samt ansöka till 4potentials och ange Trafikverket som favoritarbetsgivare. Henrik och Emil är ett fantastisk ledarduo i en organisation som har stora ambitioner!

 

 

PRENUMERA PÅ LEDIGA JOBB! https://trv.heroma.se/prod/trvpp01/externwebbv2/Subscription/Subscription.aspx