Top Talent report – här beställer ni er företagsrapport!

 

Rapporterna grundar sig på ca 6000 respondenter och är gjord på ca 300 svenska företag. 

Beställ 4potentials unika uppdateringar från talangmarknaden och TALENT MARKET INDEX som beskriver vilka bolag som är mest attraktiva, har högst talangdensitet och som är bäst på att behålla Sveriges talanger. Ni får även lista på vart IT- och HR talangerna vill arbeta samt vilka talanger som är hetast i Sverige. Denna studie gör att ni får ett adekvat beslutsunderlag för er verksamhet. Talent management kan påverka vinst och omsättning i ett företag. Vi ger er korrekt statistik så att ni vet om ni skall satsa mer på Employer Branding, rekrytering och/eller behålla/utveckla medarbetarna.

Rankingarna samt TALENT MARKET INDEX skickas när man beställer INDEX.

Index kompletteras med konkreta tips om hur ett företag kan öka omsättningen genom olika aktiviteter och beslut på talangmarknaden. En ”unik live-rapportering” där du får reda på varför talanger väljer bolag att börja arbeta på och vad det är som gör att de stannar.

En talangfull medarbetare som stannar kvar 10 dagar till i ert företag – leder till en ökad omsättning som överstiger rankingens kostnad. Rapporterna är dessutom helt unika då de visar på extrema kopplingar mellan bra rekryteringar och ökad vinst. 

Det är en väldigt intressant rapportering som kan fylla det hål i företagens behov av att mäta rätt saker kopplat till rekrytering och TM!”- HR-chef som tagit del av rapporteringen.

Önskar du köpa rapporten skickar du ett mail till fredrik.andersson@4potentials.com inklusive tydliga fakturadetaljer.

Kostnad för indexet är endast 10000 sek exkl moms inklusive 30 minuters telefonkonsultation/frågestund kring resultatet.

Information skickas till Er senast 3 dagar efter beställning. Rapporten uppdateras dagligen varför en rapport kan skilja sig från den som köptes för en månad sedan.