Top Talent TALENT MARKET INDEX – här beställer ni!

Beställ 4potentials unika uppdateringar från talangmarknaden och TALENT MARKED INDEX som beskriver vilka bolag som är mest attraktiva, har högst talangdensitet och som är bäst på att behålla Sveriges talanger. Ni får även lista på vart IT- och HR talangerna vill arbeta samt vilka talanger som är hetast i Sverige. Vi kommer skicka detta till alla som prenumererar 6 ggr från beställningsdatum och 1 år framåt.

Rapporterna grundar sig på ca 6000 respondenter och är gjord på ca 250 svenska företag. Det är endast de högst rankade som omnämns i offentliga rapporten- THE TALENT MARKET INDEX. Vill du 6 ggr ha hela listan måste du beställa den via 4potentials nedan.

Rankingarna samt TALENT MARKET INDEX skickas när man beställer INDEX och även under januari, april, juli, september, november och december. Totalt får du 6 utskick av index samt tips och hela rankingen av alla bolag.

Index kompletteras med konkreta tips om hur ett företag kan öka omsättningen genom olika aktiviteter och beslut på talangmarknaden. En ”unik live-rapportering” där du får reda på varför talanger väljer bolag att börja arbeta på och vad det är som gör att de stannar.

En talangfull medarbetare som stannar kvar 10 dagar till i ert företag – leder till en ökad omsättning som överstiger rankingens kostnad. Rapporterna är dessutom helt unika då de visar på extrema kopplingar mellan bra rekryteringar och ökad vinst. 

Det är en väldigt intressant rapportering som kan fylla det hål i företagens behov av att mäta rätt saker kopplat till rekrytering och TM!”- HR-chef som tagit del av rapporteringen.

Önskar du rapporten skickar du ett mail till sara@4potentials.com inklusive tydliga fakturadetaljer ELLER BESTÄLLER NEDAN I FORMULÄRET. Kostnad för indexet 6 ggr inklusive tips och rankingar över alla rankade företag är endast 9000 sek exkl moms för 6 nummer. (Den som beställer prenumererar 1 år från beställning men faktureras hela summan direkt)

 

Vi önskar beställa 6 nummer/utskick av 4POTENTIALS TOP TALENT MARKET INDEX.

Kostnad för 6 rapporteringar/utskick i Pdf format är 9000 sek exkl moms och den mailas 6 gånger (CIRKA VARANNAN MÅNAD) till den person som anges nedan som mottagare.

Vi önskar även beställa 30 minuters telefongenomgång/telefonmöte med mottagaren nedan för att diskutera innehållet samt få feedback på vårt företags placering, utmaningar mm.

Kostnad för 30 minuters möte är 350 kr exkl moms. Mötet är med Fredrik Andersson, 4potentials grundare.

SPECIALRAPPORT om vårt företag på talangmarknaden.

Vi önskar att ni gör en nulägesanalys och förslag till aktiviteter för oss på talangmarknaden. I den ingår förstudie samt en presentation för 1 (en) grupp hos er vid 1 tillfälle. Vi kommer då intervjua anställda talanger, presumtiva kandidater och andra intressenter. Vi kommer ge er en analys av er bransch mm. Denna rapport ingår inte för partners. Den går att avropa för endast 75000 sek exkl moms. Rapporten presenteras i ppt-form samt live vid ett tillfälle.

 

Är man partnerföretag till 4potentials ÄR TALENT MARKET INDEX kostnadsfritt.

Pdf skickas till Er senast 3 dagar efter beställning. Rapporten uppdateras månadsvis varför en rapport kan skilja sig från den som köptes för en månad sedan.