Söker ni kompetens eller JOBB inom Cyber security, IT-CHEFER, Social media, digital marketing/strateg, systemutvecklare, content manager, growth hacker, IT-specialister, .net utvecklare, SAP, c#, java och andra IT-specialister. Kontakta 4potentials!

4potentials är idag ett nätverk med 6000 specialister och andra talanger inom exempelvis IT, systemutveckling, digitala och online området. Varje dag kan vi ta ut statistik på var de är på väg.

När en supertalang söker arbete är 4potentials det hetaste alternativet för en ledare, High Potentials, Executive eller specialist efter plattformen, LinkedIn.

Vi är uppskattade för att vi erbjuder ett mervärde för kandidaten – ett nätverk med event, coaching, affärskontakter och förmåner.

Anledningen till att vi kan leverera specialister och ledare på en vecka är för att nätverket både består utav kvalitetssäkrade, intervjuade, testade IT-specialister, ödmjuka ledare, digitala stjärnor mm som söker arbete samt att de är tipsare. Vi tror på att ödmjuka, drivna och kloka kandidater kanske känner fler personer som kan börja hos er? Genom att vi bygger ett nätverk så blir tipsaren mer lojal och ger bättre tips.

Har ni en annons klar? Då kostar uppdraget endast 8990 kr exkl moms och då får ni ansökningarna till er som ni screenar, selekterar och intervjuar. Vill ni att vi skall göra en större delen av processen kan vi det till en annan kostnad. Vi tillsätter exempelvis IT-chefer med Executive Search.

Maila fredrik.andersson@4potentials.com för offert och pris

I annonsen för 8990 kr exkl moms ingår:

  • 4potentials IT-rekryterare utvecklar annonsen så at fler söker
  • Den placeras och aktiveras här: https://4potentials.se/lediga-tjanster/
  • 4potentials genomför en social media kampanj där minst 10 plattformar på Facebook ingår liksom 5 på LinkedIn
  • Vi gör ett riktat utskick till 500 tipsare och kandidater. Efter ett tag påminner vi.
  • Vi pinpointar några som vi tror är rätt
  • 4potentials fortsätter tills det är klart. Vi vet att vissa tjänster är svåra att tillsätta.
  • Ni tar hand om alla ansökningar och anställer en eller flera kandidater!

Är du arbetssökande? Ansök här: https://4potentials.se/apply/

HÄR VILL IT-TALANGERNA JOBBA!

Vi har frågat alla de i nätverket som vill bli IT-specialister och IT-ledare var de vill jobba.