Visby GK söker en ledare!

Klubbchef till Visby Golfklubb och Kronholmen Golf AB
Visby Golfklubb och Kronholmen Golf AB söker en gedigen ledare som vill och kan verka som klubbchef för en av Europas främsta golfbanor och golfklubbar. Den som spelat på banan och/eller är medlemmar klassificerar denna klubb och bana som en av de främsta. Nu vill Visby Golfklubb ta det nästa steget och söker därför en klubbchef med det lilla extra avseende ledarskap, marknad och kommunikation.

Klubbchefen för Visby Golfklubb kommer ansvara för den operativa verksamheten inklusive försäljning och marknadsföring av klubben med fokus på värdskap, hållbar lönsamhet och gediget ledarskap. Man har personalansvar för samtlig personal kopplad till klubbhuset och man rapporterar till Vd.

Då man är operativ verksamhetschef ansvarar man bl a för:

 • Ledarskap och medarbetareutveckling. Lön, schemaläggnings- och rekryteringsfrågor finns på ditt bord.
 • Medlemmarna är de viktigaste kunderna för klubben. Klubben vill ha en kultur där man ger en unik medlemsservice och unik kundupplevelse.
 • Medarbetare inom marknad/försäljning. Här arbetar klubben med allt från hemsidor, sponsoring, partnerskap, golfpaket, sociala media mm
 • Du kommer kunna vara involverad i vissa inköp, strategiska beslut och samtidigt hjälpa personalen att skapa en unik restaurang.
 • Ekonomi som bl a innebär att upprätta bokslut, självdeklaration samt ekonomiska översikter och underlag för Vd och styrelsemöten. Inom det ekonomiska området finns även att ansvara för kassasystem, försäkringar, avtal mm. Klubben har idag ett 15-tal anställda och du kommer arbeta med budgetuppföljning och controlling.
 • Kommunikation, media och ambassadörsskapet på Gotland samt inom golfen.
 • Tävlingar och idrotten. Allt från tränare, tränings- och tävlingsprogram finns inom klubbens gedigna verksamhet. Idag finns det en gedigen verksamhet med allt från Kronholmen Kids, Ladies weekend, privatlektioner till annan tävlings- och träningsverksamhet.
 • Shopen och försäljningen i den verksamheten. Kansli och medlemsfrågor
 • Byggnader, IT-struktur, städning och annan operativ verksamhet

Vad du kommer vara direkt eller indirekt involverad i handlar mycket om vem du är och hur du väljer att organisera verksamheten tillsammans med Vd och medarbetare.

Petter Lindblad är Vd samt även banchef och förenklat så är Petter ytterst ansvarig mot styrelsen samt för banverksamheten. Ni två kommer samarbeta mycket samt att ni kommer fortsätta utveckla det fantastiska lag som idag finns på Visby GK. Du kommer möta helt fantastiska medarbetare!

Visby GK kan erbjuda dig en fantastisk utmaning och en arbetsplats som är lite utöver det vanliga. Tillsammans med medarbetare skapar du morgondagens golfklubb. Vad skall ni stå för och vad vill du att en nöjd medlem skall få uppleva? Medarbetarna är den viktigaste tillgången i detta framgångsrika företag som idag rankas högt inom sin bransch. När du är på väg till jobbet möts du av en natur och magisk upplevelse varje morgon. Den inspirationen är det få andra som kan erbjuda. Just inspiration, service och kundnöjdhet är A och O för Visby GK. Nu har du chansen att utveckla ett starkt varumärke med ditt ledarskap.

För att ta nästa steg i klubbens historia söker vi en person som är:

 • En gedigen storartad trygg ledare med båda fötterna på golfbanan
 • Har erfarenhet av försäljning och att skapa partnerskap.
 • En hungrig, driven och strategisk visionär som tillsammans med laget har en unik förmåga att skapa morgondagens Visby GK
 • Gärna en orädd och nytänkande ledare som vågar använda fel klubba.
 • En ordningsam och gedigen person som har koll på både starttider och nästa års verksamhet
 • En person som arbetat med ekonomi och budgetuppföljningar och som varit med om årsbokslut, deklarationer och viss bokföring.
 • En kommunikativ chef som älskar att hälsa alla välkommen till tävlingar, sponsorträffar eller medarbetareträffar. Du är duktig på språk både i skriftlig och verbal form.
 • Kvalitetsorienterad och som förstår och har stor respekt för det arbete som gjorts för att Visby GK nu anses vara en av Europas främsta golfklubbar och destinationer.
 • Vi tror att du vet vad en slopetabell, crisp och fore är. Men för oss är det inte viktigt att du har ett lågt handicap eller verkat inom golfen länge. Nu söker vi en ledare som kan ta verksamheten till nästa nivå. Vi ser mycket fram emot att träffa dig.

Ansökan
Du kan sända ett CV samt personligt brev eller personligt e-mail till Vd, Petter Lindblad på petter@visbygk.com

Frågor i processen besvaras av Petter. Intervjuer kommer först påbörjas i mitten av november. Men är det så att du är i en annan process bör du informera Petter om det vid ansökan.

Vi kommer samarbeta med rekryteringsföretaget, 4potentials i processen och vi beräknar att rekryteringen genomförs innan 2020.

Blir du nyfiken på Visby GK och Kronholmen kan du läsa mer här: https://www.visbygk.com/


Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!