Vindkraftstekniker till Slitevind – Skåne

Slitevind AB är en etablerad aktör inom förnybar och miljövänlig vindkraftsproduktion. Nu är dom i en spännande expansionsfas och är ute efter att rekrytera ett team på två Vindkraftstekniker i Skåne!
nn

Dina arbetsområden

Som Vindkrafttekniker i Skåne har man huvudsakligen hand om Enerconmaskiner. I rollen ingår det underhåll av vindkraftverken. På daglig basis går man igenom systemet och kollar datorerna så att allting fungerar. Med hjälp av din känsla för ansvar och att förståelse  hur man prioriterar arbetet så vet du vad som är först på agendan att åtgärda. I rollen kommer det förekomma en del pendlande då Vindkraftverken är på olika placeringsorter. Du kommer ingå i ett självgående team som arbetar jämbördigt med varandra. Ni kommer aktivt att återrapportera arbetet ni utför till huvudkontoret på Gotland.

I dina arbetsområden ingår det även planerat underhåll, ringa kunder, service, städ, fixar och utförande av ett antal kontroller. Det innefattar även inspektioner där man åker runt på egna och andras verk och gör enklare besiktningar av verken.

Vi är måna om att ni som anställda ska få en bra introduktion därav ett utbildningstillfälle på Gotland kan förekomma vid jobbstarten.

nn
Om rollen

Rollen är en heltidstjänst med arbetstid på vardagar mellan 07-16.
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med en elteknisk bakgrund.
Erfarenhet av Enerconmaskiner är meriterande. Rollen innebär ett omfattande ansvar och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat som Vindkraftstekniker tidigare. Du är självgående och klarar av att jobba parallellt med flera arbetsuppgifter och har god förståelse kring hur man prioriterar arbetet.

nn
Meriterande om du

  • Har minst en gymnasial utbildning gärna med en elteknisk bakgrund
  • 2-3 års arbetserfarenhet av Enercon
  • Jobbat med högspänning
  • Jobbat med elnätverk

nn
Man måste alltid vara två personer i tjänst och vi ser att ni är väl medvetna om säkerhetsriskerna som medföljer. I arbetet ingår även fysisk ansträngning som tex höghöjdsklättring. För att klara av det dagliga arbetet är det viktigt att du har en god hälsa.
nn

Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger ”Vindkraftstekniker till Slitevind – Skåne” på första sidan när du ansöker.

Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Karlbom, telefon 070-768 45 88 eller mail lisa.karlbom@4potentials.com
nn


Om Slitevind

Slitevind AB (publ) grundades 1992 i Slite och har sedan starten bedrivit en målmedveten utveckling inom området förnybar energi och är idag en etablerad aktör inom miljövänlig elproduktion. Idag är huvudkontoret lokaliserat i Visby.

Vår vision är att vara ett av de ledande företagen inom landbaserad vindkraft i Sverige. Vårt fokus för verksamheten är att successivt utveckla och utöka produktionskapaciteten genom nyinvesteringar och förbättringsarbeten på existerande anläggningar. Tillväxten i bolagets kärnverksamhet, produktion och försäljning av el- och elcertifikat, har skett med lönsamhet. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas och har sedan 2015 ökat den årliga produktionen från cirka 75 GWh till dagens cirka 430 GWh. Bolaget äger driftsatta vindkraftverk till ett bokfört värde om cirka 835 mkr. Våra vindkraftverk är fördelade över stora delar av Sverige med parker på Gotland, Öland, Skåne och på Orust samt i Ludvika, Sandviken, Bollnäs, Nordanstigs och Kramfors kommuner, därtill även fyra vindkraftverk i Finland.

Läs mer om Slitevind HÄR

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.