Vill du vara med och kora årets affärsmodell? Ansök till studentjuryn idag!

Ta chansen att bli en av ca 15 i Sverige som kommer kora Årets Affärsmodell 2020

För 10:e året i rad delar Cordial i samarbete med ut Business Model Awards – priset för företag som vågar tänka utanför boxen med innovativa affärsmodeller.

Vill du vara med och kora årets affärsmodell? Ansök till studentjuryn idag

Prisutdelningen sker i februari 2021 under Business Model Summit, årets viktigaste event inom modern affärsutveckling. Du har nu chansen bli en del av juryn vars uppgift är att utvärdera årets bidrag och hitta en värdig vinnare.

Utveckla din kunskap och påverka framtiden
Som jurymedlem i Business Model Awards får du en unik möjlighet att fördjupa dig i affärsmodellen som verktyg för att beskriva och analysera bolag. Du tränar dina färdigheter och utför analyser på bolag som utmanar dagens affärsmodeller och marknader. Du får också chansen att nätverka med oss på Cordial och andra studenter från hela Sverige.

Vem sitter med i juryn?
Studentjuryn består av ca 15 studenter fördelat på 3-4 grupper som analyserar och utvärderar de nominerade företagen. Masterjuryn som slutligen korar vinnarna består av representanter från både studentjuryn, Affärsvärlden och Cordial.

Vi söker i första hand dig som är masterstudent med ett intresse för innovation och att analysera nya spännande affärsmodeller.

Allt det här får du:

▶ Webbaserad utbildning i affärsmodellanalys

▶ 2 dagars utbildning/juryarbete på Cordials kontor i centrala Stockholm (inklusive frukost och lunch båda dagarna)

▶ Fördjupad kunskap om några av Sveriges mest spännande företag

▶ Inträde till Business Model Summit 

▶ Möjlighet att nätverka och skapa nya värdefulla kontakter med medarbetare på Cordial och andra studenter från hela Sverige

▶ En aktiv och givande insats som jurymedlem är en mycket stark merit vid framtida rekryteringar hos oss på Cordial

Med undantag från masterjurymötet och eventet den februari 2021 så kräver allt juryarbete aktiv närvaro av samtliga jurymedlemmar. Ingen kostnadsersättning utgår (exempelvis för resor/logi).

Kontakt och sista ansökningsdag 

För mer information är du välkommen att kontakta Elin Oresten eller Marcus Kullman på Cordial. Juryn tillsätts löpande och sista anmälningsdag är 16 augusti.


Processen för juryarbetet 2020

Webbaserad utbildning (ca 10h)

Augusti/september

För att säkerställa förkunskaper för kommande heldagsutbildning tar alla jurymedlemmar del av ett webbaserat utbildningsprogram i Cordials ramverk för affärsanalys. Tillgång till programmet skickas separat i samband med slutgiltigt fastställande av studentjury.

Utbildning hos Cordial

2 oktober

En heldagsworkshop och utbildning genomförs i ramverket för affärsmodellanalys på Cordials kontor på Sveavägen 17 i Stockholm.

Inledande analys (2-3 dagar)

Oktober/november

Allt eftersom nomineringar av bolag kommer in analyseras affärsmodellerna i de olika jurygrupperna. Detta arbete styrs av jurygrupperna själva.

Gallringsaktivitet hos Cordial

13 november

Gallring av bidragen som går vidare till nästa steg i urvalsprocessen. Dagen hålls på Cordials kontor på Sveavägen 17 i Stockholm.

Djupanalys (2-3 arbetsdagar)

En djupare analys av kvarvarande kandidater fortsätter i jurygrupperna.

Masterjuryträff (halvdag)

4 december

Cirka 4 representanter från studentjuryn samt representanter från Cordial och Affärsvärlden sammanträder och utser vinnarna. Träffen hålls på Cordials kontor på Sveavägen 17 i Stockholm.

För mer information om Cordial, besök vår webb cordial.se.

ANSÖKAN: Ansök via denna länk!

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Cordial!