Vill du vara experience- eller student Talent agent i ditt professionella nätverk 4potentials?

4potentials tror att det finns en urkraft i att arbeta med att ge förtroende åt ”nätverket” att se till att 4potentials och hela talangmarknaden utvecklas. För utan 4potentials skulle marknaden prata mycket mindre om talent, potentials och People. Vi har en viktig gemensam uppgift.

Vi söker därför nu erfarna yrkesverksamma personer som arbetat 1-40 år och som vill hjälpa 4potentials att växa samt att vi söker 1-2 Talent agents på varje skola/universitet.

För när 4potentials växer så växer du. För då kommer fler jobb skapas och fler möjligheter att kreeras.

VAD GÖR EN EXPERIENCE  och STUDENT TALENT AGENT?
I din roll som Experience Talent agent skall du se till att 4potentials når sina mål om att växa och leda talangmarknaden. Målet är att det skall finnas 10000 talent members inom 1 år. Och när vi är 10000 då kommer vi leda hela marknaden framåt.

Uppgifterna och utmaningarna är:
– Du skall nominera 40 st supertalanger senast 10:e november som är ödmjuka, trevliga, drivna och analytiska. Dvs minst 3 talanger per månad. Detta gör du via vår rekommendationsfunktion.
– Varje månad skall du på din facebook, LinkedIN och i ett annat sammanhang dela information om att man kan ansöka till 4potentials
– Du skall dela 1 eller flera jobb per månad
– När pandemin är över får du gärna vara värd för en träff genom att ange datum och lokal då du gärna äter lunch med personer ur nätverket. Det innebär inget jobb mer än att gå till en restaurang och boka bord för 10 personer. Detta är frivilligt.
– Du skall en gång per månad slå ett slag för 4potentials annonslösningar. Dvs våra jobbannonser. Skriva på LinkedIn etc.
– Du har möjlighet att få gå på alla event, partnerträffar mm -gratis!
– Du skall tipsa andra kandidater om några av våra aktuella jobb. Här kommer du få 1 jobb i månaden där vi önskar EXTRA marknadsföring. Vi kommer ALDRIG be dig tipsa om jobb/företag du inte tror på. Det handlar om sunt förnuft.

VAD FÅR DU?
Förutom att du utvecklar ditt eget nätverk så får du utbildning samt möjlighet att komma på insidan av nätverket. Du får även betalt när du genomfört allt ovan. Ersättningen är 5000 kr per år före skatt och utbetalas 25:e november 2021 till de som utfört arbetet ovan.

Dessutom ger vi dig Executive Coaching gratis samt ett kostnadsfritt medlemskap i 4potentials livet ut (värt 1500 sek). Har du redan betalt medlemskapet får du tillbaka de pengarna i form av mer lön.

Vi kommer även ordna så att du får en gratis jobbannons att använda i framtiden (värde 15000 sek). Annonsen skall användas inom 3 år.

Har man inte utfört sina åtagande utgår ingen ersättning .

Förutom ovan får du kunskaper i rekrytering mm

HUR FUNGERAR DET PRAKTISKT?
En gång i månaden får du ett mail samt påminnelse om vad du skall göra. Du får lite adekvata länkar och texter du kan dela på sociala media. M a o allt är förberett. Vill du skriva om texter mm – gör du det.

Du kommer kallas Talent Executive reseacher  i vår kommunikation och kommer precis som alla andra anställda få förstahandsinformation om företaget, talangmarknaden mm. Detta är ett extra åtgande likt ett styrelseuppdrag och tar ju bara 4-5 timmar per månad för dig som effektiv talang att utföra. Känner du att du kan avsätta en kväll för att nominera och marknadsföra 4potentials är detta ett roligt extra uppdrag.

ÅRETS AGENT 2021
Den agent som lyckas bäst får 20000 sek exkl moms extra i en julklapp/lön. Utbetalas 10/12 2021.

AGENTTRÄFFAR
Vi kommer arrangera en agentträff digitalt under 2021 samt på sikt flera levande träffar

ANSÖKAN
Du ansöker via 4potentials databas. Man behöver inte vara medlem för att ansöka. Du ansöker via ”knapparna bredvid”. Jag vill vara Agent2021 är koden!

Ansökan måste inkomma senast 2021-04-10. Godkända agenter meddelas under slutet av april.

Vi ser gärna sökande från hela Sverige eller utomlands.

 

 

 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.