Vill du sommarjobba som rekryteringskonsult?

Är du student eller nyexaminerad och på jakt efter ett sommarjobb? Gillar du samtidigt att interagera med nya människor och ser spänt på möjligheterna i rekryteringsbranschen? 4potentials söker nu dig som vill sommarjobba som rekryteringskonsult och agera på en effektiv arena både för de som vill göra karriär, liksom för dem som ska rekrytera de mest talangfulla medarbetarna.

Som rekryteringskonsult hos 4potentials så kommer du primärt att arbeta med att lösa kundernas behov av kompetens och leverera rekryteringsuppdrag. Vidare så kommer du att arbeta med försäljning av jobbannonser, utföra medlemsintervjuer samt sköta uppdatering av vår databas. Vi söker dig som vill arbeta nära affären och bidra till kundens, kandidatens och 4potentials utveckling. Du kommer under sommaren att täcka upp för ordinarie rekryterares semester och vi ställer därav stora krav på din egen självständighet. Vår rekrytering utgår i första hand ifrån kundens önskemål samt kravprofil, och kompetenskraven på de sökande kommer att vara olika beroende på tjänsten och kundens önskemål.

Övergripande arbetsuppgifter:

  • Leverans av rekryteringar från uppstart till signering
  • Delta med 4potentials på Almedalsveckan
  • Identifiera och nominera talanger till 4potentials nätverk
  • Databasuppdateringar
  • Försäljning av jobbannonser
  • Medlemscoaching
  • Administration

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill arbeta med rekrytering i ett högt tempo där kunden ställer stora krav på leveransen. Du har kanske arbetat med rekrytering tidigare eller har pågående studier från universitet/högskola? Framför allt så vill du verka på en talangmarknad samt utvecklas inom rekrytering och talent management. Du är noggrann, levererar med kvalitet och ditt driv samt din förmåga att skapa resultat är centrala egenskaper för att lyckas. Som person så är du positiv, prestigelös och samarbetsvillig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och utöver det så ser vi att du har:

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Pågående akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande, alternativt tidigare erfarenhet av rekrytering
  • Meriterande om du sedan tidigare har arbetat med någon form av försäljning

Tjänsten är en projektanställning förlagd mellan cirka vecka 24-33 där du erhåller 20 000 sek i fast månadslön utan betald semester. Du får tillgång till telefon, dator och behöver kunna utgå från vårt kontor i centrala Stockholm 80% av din arbetstid, dvs cirka 4 utav 5 dagar i veckan. Vi erbjuder flexibla arbetstider och en veckas ledighet under den angivna perioden om så önskas.

Vi väntar med spänning på din ansökan och hoppas att vi hörs vidare i processen!

Ansökan är öppen till och med 4/4 men positionen kan komma att tillsättas tidigare och vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger 4potentials summer internship vid ansökan.

Om 4potentials

4Potentials är Sveriges ledande rekryterings- och talangnätverk med en unik närvaro på marknaden. Med utgångspunkten att man är mer än sitt CV så har 4Potentials etablerat sig som ett nätverk för våra medlemmar och partnerföretag, där vi samlas kring en gemensam syn på vad som skapar långsiktig framgång, både för individer och företag.

4Potentials är en effektiv arena både för de som vill göra karriär, liksom för dem som ska rekrytera de mest talangfulla medarbetarna. Genom 4Potentials möts människor för nya möjligheter och utmaningar.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.