Vill du sälja Gotland?

GOTLAND SÖKER DIG SOM ÄR EN RELATIONSDRIVEN SÄLJARE
Gotlands Besöksnäring och Region Gotland är i framkant inom ett antal områden och samarbetar inom bl. a kongressverksamheten – GOTLAND CONVENTION BUREAU.
En av anledningarna till att det går bra för Gotland är att ön har lyckats att attrahera några av de främsta kongresserna och stora möten – såväl nationella som internationella.

Din arbetsplats heter Gotland Convention Bureau och där arbetar du dagligen i ett fantastiskt team för att förverkliga visionen om att Gotland skall vara nordens ledande mötesplats. Genom ditt arbete säljer du Gotland och ser till att ön stärker sin tillväxt och attraktionskraft.

På Gotland kan vi möten. På Gotland arrangeras redan idag Almedalsveckan, medeltidsveckan, stora idrottsevenemang, liksom att organisationer lägger sina främsta kongresser på Gotland!

Gotland är en magisk mötesplats som erbjuder konferens- och kongressmöjligheter i en fantastiskt inspirerande miljö. Kunden får mer värde för pengarna och en unik upplevelse. På Gotland skapar vi unika lösningar för våra gäster. Du kommer till ett samhälle där alla hälsar på alla. Våra kongressgäster känner sig välkomna. Så vem är du och vilka utmaningar väntar dig?

En förening, ett företag eller en organisation som har varit här är alltid extremt nöjda. De älskar Gotland precis som du gör. Du kommer aldrig behöva ringa ett kallt samtal till dem igen. Du kommer mötas av en värme då Gotlands varumärke är helt unikt.

En affär från start till mål kan ta flera år. Därför är du långsiktig i dina relationer och du är en ambassadör för Gotland.

När kunder säger ditt namn skall de tänka att hen är affärsmässig, lyhörd, samarbetsvillig, lösningsorienterad, svarar snabbt på mail, är analytisk och klok, långsiktig, skapar mervärde, nyfiken och en duktig säljare. De skall älska att köpa en liten del av Gotland av dig.

För att lyckas med ditt arbete har du en massa fantastiska partners och andra intressenter på ön. Du skall förstå att några av dina uppdragsgivare är hotellen, flygbolagen, rederiet och andra företag som tar del av det fantastiska arbete du gör för dem.

 Är den här rollen din nästa utmaning?
Brinner du för att få Gotland att växa? Du kommer att komma till en underbar arbetsplats i hjärtat av Visby och trevliga kollegor. Vi tror kanske att du idag arbetar med försäljning av tjänster eller på annat sätt är en duktig relationsbyggare. Du tycker om att göra en kund mycket nöjd. Och då kunderna kommer från hela världen är det bra att du talar och skriver perfekt engelska. Tjänsten är heltid med placering i centrala Visby.

ANSÖKAN
Din ansökan med CV och ett personligt mejl skickar du till matz@gotlandsbesoksnaring.se

För mer information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matz Bengtsson, 070-989 0399

Vd och sedermera styrelsen i Gotlands Besöksnäring (GFB) kommer ta del av er ansökan. Om du endast vill att Matz skall ta del av ansökan initialt måste du ange det. GFB arbetar enligt GDPR. 4potentials är GFBs rekryteringspartner i denna rekrytering men vi ser gärna att andra rekryterare och tipsare hör av sig med tips på supertalanger.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!