Vill du hjälpa andra med matematik på Gotland? Mattecentrum söker volontär

Mattecentrum på Gotland söker volontärer som vill vara med och göra skillnad för ungdomar!

-Har du pluggat matte, gärna upp till gymnasiematte eller motsvarande? Du kanske går på universitet eller gymnasiet eller arbetar idag och gärna vill hjälpa andra att klara prov, utvecklas matematiskt eller ibland förstå vissa moment inom matematiken

-Har du 2-4 timmar i veckan över att hjälpa andra? Det är alltid kvällstid mellan ca 16-19

-Vill du träffa andra volontärer och ingå i en fantastisk förening som gör stor skillnad på Gotland.

 

Mattecentrum kommer erbjuda gratis läxhjälp i matematik till högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor på Gotland. Som volontär på Mattecentrum är du på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats.

Räknestugor är gratis att besöka och vem som helst är varmt välkommen in och få hjälp oavsett skola, kön, ålder eller kunskapsnivå.

Uppdraget utförs eftermiddagstid tillsammans med andra volontärer. Räknestugorna anordnas i klassrum som vi lånar av skola eller bibliotek eller annan lokal. Vi följer skolans terminer, med viss förskjutning vid terminsstart september-december samt januari-maj.

Intresserad? Skicka in din intresseanmälan redan idag via 4potentials talangnätverk på Gotland

Alla som ansöker har chans att komma med i 4potentials exklusiva talangnätverk vilket kan leda till mycket bra jobb på Gotland eller i hela Sverige!

 

ANSÖKAN

Du ansöker via 4potentials databas ”via bollarna här bredvid” där du fyller i på första sidan att du vill bli volontär på Mattecentrum Gotland. På sista sidan har du chansen att skicka med ett CV om du vill. Det behövs inte. Det viktigaste är att vi får in ditt namn, email och din intresseanmälan! Fyll i på första sidan att du vill bli volontär för Mattecentrum!

Du kontaktas sedan av Lisa Karlbom på rekryteringsföretaget 4potentials och därefter meddelas det om du är en av de utvalda volontärerna som får chans att börja arbeta under våren 2023 med Mattecentrum. Det utgår inget arvode men det är en bra merit/erfarenhet för framtiden.

Har du frågor kan du maila Fredrik på 4potentials

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.