Vill du gå på ett unikt event med Valio den 12/3 2024?

Valio som fyller trettio år genomför ett eget exklusivt företagsevent tillsammans med 4potentials tisdagen den 12:e mars 2024 17.00-20.30 i Stockholm, Lindhagensterassen 1. Här möts seniora supertalanger och nybakade kommersiella kandidater. ANMÄL DITT INTRESSE IDAG via 4potentials om du vill medverka!

Här ansöker du till eventet om du INTE finns med i databasen: https://4potentials.se/apply/
Och här LOGGAR du in om du finns med i databasen: https://4potentials.se/login/

ANGE –  Jag ansöker till Valios event 12/3 – ”Valio30″…i scrollistan för att anmäla sig

.

Mer information om eventet

Valio 30 år i Sverige – var med och påverka framtiden

Valio är idag ett globalt mejeri- och matföretag och har funnits i Sverige sedan 1994. Det innebär att 2024 fyller bolaget 30 år i Sverige! För att kunna fortsätta Valios goda utveckling vill den svenska ledningen träffa 30 kommersiella erfarna samt juniora talanger .

De vill träffa dig som vill vara med och påverka hur Valio kan arbeta för att göra livet bättre och som är nyfikna på Valios 100 år långa historia. Den har format bolaget till det som det är idag; ett värderingsstyrt bolag där kund- och konsumentfokus, ansvar, förnyelse och samarbete guidar arbetet.

Under eventet kommer Valio, även berätta mer om deras vision om att vara det mest innovativa mejeri- och matföretaget i världen. Valio är kända för att satsa mycket på forskning vilket har genererat gedigen kunskap inom näringslära och ett Nobelpris i kemi till en av Valios forskare. Valio var först i Sverige med laktosfria mejeriprodukter och är idag också en utmanare inom växtbaserat och proteinprodukter. Du är kanske bekant med varumärket Oddlygood samt produkterna PROfeel?

De senaste 30 åren har Valio kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och det vill de fortsätta göra!  För resan med att utveckla goda och hälsosamma produkter för allas välbefinnande fortsätter även i framtiden – och för att lyckas med det vill Valio bjuda in 30 kommersiella talanger som under en kväll får chansen att vara med och forma Valios kommande 30 år.

 

30 FÅR CHANSEN – VALIO VILL TRÄFFA DIG SOM VILL ARBETA INOM FMCG

Alla kan anmäla sitt intresse till 4potentials om att träffa Valio på detta unika event. Tyvärr finns det bara 30 platser och därför ser vi gärna sökande som har:

  • Kommersiell erfarenhet från försäljning, marknadsföring
  • Kommunikation och som antingen jobbar inom eller vill jobba inom Fast Moving Consumer Goods.
  • Har du erfarenhet från andra områden som finans, logistik, HR och intresserad av FMCG är du också välkommen att söka.

Delar du dessutom Valios värderingar, så kan du vara den kommersiella talang Valio letar efter – oavsett om du är en toppstudent eller en erfaren ledare.


ANSÖK IDAG – 4POTENTIALS MEDDELAR 3 DAGAR SENARE OM DU FÅR EN PLATS!

Här ansöker du till eventet om du INTE finns med i databasen: https://4potentials.se/apply/
Och här LOGGAR du in om du finns med i databasen: https://4potentials.se/login/

ANGE –  Jag ansöker till Valios event 12/3 – ”Valio30″…i scrollistan för att anmäla sig

4potentials meddelar direkt om du får chansen att medverka på ett fantastiskt event på Valios svenska huvudkontor i Stockholm ELLER om du står på reservlistan.

4potentials event brukar vara mycket populära för att man får träffa medarbetare, vd, beslutsfattare och även andra medlemmar i 4potentials. På detta event kommer de vara många från FMCG, retail, konsumentnära branscher. M a o ett helt unikt nätverksevent för dig som vill bygga ut ditt nätverk. Som vanligt kommer eventet innehålla intressanta workshops, case och diskussioner med helt fantastiska kandidater.

Du får senare mer information om eventet, adressen för eventet ( Lindhagensterrassen 1  –  STOCKHOLM på Valios HK). Men alla som anmäler sig måste kunna medverka hela kvällen från 17.00-20.30. Alla som deltager får mat mm och det är helt gratis att medverka. 4potentials uppskattar att den som anmäler sig kommer. No-shows tas direkt bort från nätverket.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Valios event den 12/3 2024!

#Valio30

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.