Vice VD till Alvar Hallgren Bygg

Är du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastiskt resa hos ett företag där ditt initiativtagande och din ödmjukhet värderas högt? Har du samtidigt lätt för att samarbeta i det lilla företaget med allt var det innebär, och vill vara med att påverka den fortsatta utvecklingen på ett företag vars hjärta ligger i kvalité, engagemang, hållbarhet och välmående? Nu har du chansen!

Som Vice VD på Alvar Hallgren Bygg AB så kommer du i en operativ roll att driva samt fortsätta att utveckla verksamheten. Du har fullt produktionsansvar där du ansvarar för planeringen av projekten och dess ekonomi, samtidigt som du i ditt personalansvar säkerställer en god arbetsmiljö. Att personalen är den största och viktigaste tillgången där var och en är med och utvecklar företaget vet du redan, och du följer naturligt upp hur projekten fortlöper samt hur medarbetarna mår.

Alvar Hallgren Bygg AB genomsyras av kvalitativt arbete, och att ni alltid ska kunna engagera er från första till sista stund blir en målsättning för dig som Vice VD. Du är samordnande och ”spindeln i nätet” när det kommer till planering där du besitter en såväl strategisk förmåga och kan se över planeringen samt marknaden långsiktigt som förmågan att arbeta väldigt ”hands on” och ta snabba beslut när det behövs. Du brinner givetvis även för att bygga långsiktiga relationer och ser fram emot att både etablera nya kontakter samt vårda befintliga relationer. Vidare så tycker du om att komma med nya idéer samt infallsvinklar – och ser spänt på möjligheten att få påverka utvecklingen framåt.

Till rollen som Vice VD så söker vi dig som…

– Har minst fem års erfarenhet från ledande position, företrädesvis som projektchef, arbetschef eller motsvarande relevant område.

– Besitter goda kunskaper inom entreprenadjuridik.

– Besitter kunskap i kalkyl- och anbudsarbete.

– Är en engagerad, ödmjuk och närvarande ledare som ser med nyfikenhet ochengagemang på att få vara delaktig i att driva samt utveckla varsamheten.

– Det är meriterande om du tidigare har haft direkt personalansvar, men ej ett krav.

Om Alvar Hallgren Bygg AB

Grunden till det renodlade byggföretaget lades 1944 av byggmästare Alvar Hallgren från Romakloster på Gotland. I dag drivs verksamheten i tredje generationen av dottersonen Daniel Hallgren och kontor samt lager är fortfarande kvar i Roma. Företaget, som har ca 30 anställda, har förutom nybyggnation inriktat sig på renovering/restaurering, service och underhåll av byggnader. Alltsedan starten 1944 så har Alvar Hallgrens Bygg AB strävat efter hög kvalitét och gott miljötänkande. Genom ständig vidareutbildning i lokala och globala miljöfrågor så strävar de efter att behålla kundernas förtroende där all personal arbetar för ständig förbättring genom planering, kontroll, ansvar samt kvalitét. Läs mer om Alvar Hallgren Bygg AB HÄR!

Har vi fångat ditt intresse? – Ansök via de runda knapparna bredvid annonsen!

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och anger Vice VD – Alvar Hallgren Bygg AB på första sidan när du ansöker. Om du har några frågor så är du välkommen att mejla till ansvarig rekryterare: tilde.belin@4potentials.com.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.