Vi söker en kandidat som vill förverkliga sin dröm och vill jobba på ett trevligt företag i framkant med bra chefer

Ordet platsannons är förlegat. Ingen söker en plats. Det är hög tid att marknaden förstår att vi måste sluta kalla det platsannons och skapa en lösning som utgår från vad du vill.

Och det är ju så olika. Och olika beroende på vilken fas man är i livet. Men ingen människa lever enbart för att jobba, jobba och jobba. Inte alltid. De flesta talanger vi träffar vill ”någonstans”. De bär på en dröm och en har ofta en tydlig vision. En del vill arbeta stenhårt för att kunna ha en lång semester i Kroatien, andra vill ha ett sommarhus i skärgården, många vill att barnen skall få det bra och ett man skall må bra och ha en god hälsa. Vad bär du på för dröm?

 

ALLA HAR POTENTIAL – VI SÖKER ALLA SOM VILL FÖRVERKLIGA DEN

Det mest intressanta med talanger är att de ofta har kommit på vart de vill. Ibland p g a en motgång eller för att de fick beröm som barn. Blev sedda. Vi gör vårt bästa för att försöka se personen

Vi på 4potentials tror inte det är svårare än så här. Du bär på en dröm. Du vill bidra. Få en utmaning presenterad eller skapa en egen utmaning. Du är beredd att arbeta stenhårt för att förverkliga både bolagets och din dröm. Du är ofta fantastiskt trevlig. Du är hållbar. Du är driven och har enkelt för att översätta din kunskap till verkligheten. Ofta är du en storartad ledare eller så är du en magisk specialist. Ibland är du både och.

 

HÄR ANSÖKER DU

Alla har potential. Så alla är välkomna att ansöka till 4potentials! https://4potentials.se/apply/

Vill du bara finnas med i databasen så är det gratis.

Önskar du ett samtal om din potential samt få hjälp med CV, LinkedIn, kontakter, nätverk så kan du ansöka om medlemskap. Vi hjälper idag cirka 6000 chefer och specialister att förverkliga sin dröm. Vi söker efter fler trevliga, ödmjuka, kloka ledare eller specialister. Välkommen att ansöka!

 

VI SÖKER NU FLER FÖRETAG SOM ÄR I FRAMKANT, HAR BRA CHEFER OCH EN AMBITION ATT VILJA VARA VÄRLDENS BÄSTA ARBETSGIVARE

Varje dag så presenterar vi drömjobb, kontakter och information från våra samarbetspartners. Det gör att de företagen blir mer populära bland talangerna. Då blir de också mer lönsamma.

Så är du VD, HR chef eller Talent manager och vill vara där talangerna är samt öka er vinst – så blir du samarbetspartner till 4potentials.

Vi vill vara bäst på att se till att företag ökar i attraktion, rekryterar fler talanger samt behåller sina stjärnor. Det kan vi göra för att vi pratar med talangerna. Våra lösningar är utformade efter vad talangerna vill. Ex vill inte talanger längre gå på en arbetsmarknadsdag eller skicka 200 ansökningar till 200 olika rekryterare eller 200 företag.

Du når talangerna via oss med ett mejl. Varför göra det så svårt? Vi finns här. Låt oss ta ett samtal där vi kan få lyssna till era ambitioner

 

TILL SIST – ÅTTA TIPS TILL DIG SOM VILL FÖRVERKLIGA DIN DRÖM

  1. Boka en kick off med dig själv i januari 2024. Avsätt en dag. Åk bort till ett hotell (Best Western är bra). Fundera på vart du vill, vad din vision är och sätt mål efter det. Bryt ned visionen till delmål. Fundera två gånger på varför man bara åker på företagskickoffer…och väldigt sällan ger sig själv en chans att förverkliga sin vision. Här finns en inspelning om du hur kan finna din vision: https://www.youtube.com/watch?v=5–b61QM36w

2. Sök därefter till 4potentials och boka ett samtal med en konsult från 4potentials ELLER så bokar du ett samtal med en coach. Var inte rädd för att prata med din chef.

3. Följ ditt hjärta. Följ drömmen.

4. 4potentials arbetar med företag som vi tror på. Vi försöker alltid förstå om du och det företaget kan ha en framtid tillsammans. Vår modell för att förstå det handlar om att lyssna, se dina KAN, VILL OCH GJORT. När vi säger att du borde passa på företag X gör vi inte det för att vi får betalt av dem.

5. Se till att din LinkedIN, Facebook och ALLT andas din vision. Då kommer företaget bara att ringa en dag.

6. Ha roligt. Må bra. Tag hand om dej. Vänner är viktigt. 

7. Vi ställer krav. 4POTENTIALS arbetar med de främsta företagen. Vi är vana vid att leverera på högsta nivå. Vi ställer krav på företagen att agera proffsigt och personligt. Vi kommer ställa krav på dig att göra allt för få ut din fantastiska potential. Vi får ofta höra att vi är lite jobbiga. Så ansök bara till 4potentials om du verkligen vill förverkliga din fantastiska potential. Och har du inte självförtroendet nu eller självkänslan så försöker vi även att prata om det – och lösa det. Verktygen för det är inte AI eller fördomsfri rekrytering eller tomma ord. Verktyget heter att lyssna. 

Vi lyssnar gärna på dig! Och tipsa oss gärna om bolag som är fantastiska! I q1 utser vi ÅRETS TALANGFÖRETAG! Det är tips nr 9 när du söker jobb. Kolla vem som blir ÅRETS TALANGFÖRETAG?

8. Söker du till 4potentials så kan du även ansöka till tävlingen ”TOP 500 CHANGE LEADERS”. Varje år utses flera olika vinnare. Just nu söker vi även efter ÅRETS CFO, MARKNADSCHEF, STUDENT, TALANG I OFFENTLIG SEKTOR, SÄLJARE, HR CHEF, TALENT MANAGER, TECH SPECIALIST, ÅRETS KONSULT et c. Tävlingar kan öppna dörrar. Fråga de som vunnit! Oftast leder de till att fler dörrar öppnas och att mamma och pappa blir ännu mer stolta!

 

Här ansöker du: https://4potentials.se/apply/

Här blir ni som företag samarbetspartner!

Idag arbetar vi med cirka 100 företag kontinuerligt och återkommande där vi hjälper dem att rekrytera dig eller få kontakt med fler fantastiska talanger. 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

JAG VILL FÖRVERKLIGA MIN DRÖM!