Vi söker Account Manager till Hilti, Växjö, östra Småland och Blekinge

Vad söker vi?

Tror du dig kunna skapa entusiasm hos våra kunder och vill du arbeta hos ett företag som blivit utsedd till Sveriges Bästa Arbetsplats. Då tror vi att du kan vara rätt person att söka den här tjänsten.

Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur.

Vilka är Hilti?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 75-årig historia, och ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 30.000 medarbetare i över 120 länder är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär.

Vi jobbar kontinuerligt med att leva våra värderingar i vardagen och att utveckla vår starka kultur. En nyckel i detta arbete är mångfald, där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper, språkkompetenser och personligheter berikar verksamheten. Vi ser därför gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst. Hos oss är mångfald och en inkluderande kultur något som vi jobbar hårt med varje dag. Läs gärna mer om vårt mångfalds- och inkluderingsarbete på länken: https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Vad innebär rollen?

Som säljare kommer du att vara ute och besöka våra kunder för att ta reda på hur vi kan hjälpa dem. Du trivs lika bra på byggarbetsplats och industrilokal som du gör på kundens kontor.

Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag som ställer krav på effektivitet och eget driv. Ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du vår revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta kräver det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer Som säljare kommer du att vara ute och besöka våra kunder för att ta reda på hur vi kan hjälpa dem. Du trivs lika bra på byggarbetsplats och industrilokal som du gör på kundens kontor.

– Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt
– Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut
– Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster
– Du verkar i Växjö, Blekinge och östra delarna av Småland.

I ditt arbete utgår du från hemmet och arbetsdagen spenderas hos kunderna i ditt distrikt. I tjänsten ingår förmånsbil, dator och mobiltelefon.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018, 2019 &2020 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.
hilti

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll – utomordentlig utbildning, egen bil full av verktyg samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team.

Vi kommer att ge dig stort eget ansvar, inklusive din egen portfölj av kunder, som kan vara allt ifrån professionella användare ute på byggarbetsplatser till inköpare, projektledare eller företagsledare. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • -Har ett stort driv, är ansvarsfull och finner motivation i utmaningar. Du är målinriktad; kan sätta en plan och exekvera mot denna med mycket goda resultat.
  • -Är van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team. Du är effektiv i vardagen och har stor social förmåga.
  • -Har grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.
  • -Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.
  • -Är bosatt i Växjö med omnejd.

Om du uppfyller kriterierna för tjänsten kommer du att bli inbjuden till ett en kort förinspelad videointervju. Skulle du gå vidare i rekryteringsprocessen erbjuds du en första intervju med rekryterande chef, en samåkning där du får uppleva en Account Managers arbetsdag samt en slutintervju med en Säljdirektör.

 

ANSÖKAN
Här ansöker du: Account Manager Sydöst – TSE3131701 Senior AM 719 TH – Ansökan | Hilti (umantis.com)

 

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Hedendahl, Säljare, på +46 70 323 09 65 alternativt Regionchef Jonas Broström +46 72 735 48 89.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!