Verkställande Direktör – Sparbanken Gotland

Vill du anta utmaningen att leda Sparbanken Gotland in i framtiden?
Vill du också bidra med affärsmässighet och utveckling av både medarbetare och kundrelationer?

Med engagemang leder du bankens långsiktiga och strategiska utveckling samt utveckling av personalen. Genom tydliga mål skapar ni tillsammans tillväxt genom lönsamma affärer och tar samtidigt tillvara den möjlighet som en ökad digitalisering innebär.

Vi söker dig som har vilja och förmåga att ta dig an denna spännande roll. Du har en för tjänsten relevant utbildning på högskole-/universitetsnivå eller motsvarande kunskaper. Vidare bör du ha erfarenhet från bank-/finanssektorn samt en god känsla och förståelse för sparbanksidén. Som ledare är du engagerad, tydlig och målorienterad samt trygg. Du är utåtriktad och affärsinriktad och en skicklig och tydlig kommunikatör både i det lilla och det stora rummet med en god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, såväl internt som externt.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan (personligt brev samt CV) till styrelsens ordförande Lars Erlandsson som även besvarar frågor, telefon 0705-66 31 74.

Sparbanken Gotland är en fristående och lokal sparbank med stark förankring i vår region. Vi har inga ägare, istället återinvesteras vår vinst i sådant som är bra för bygden och våra kunder. Med ett genuint intresse för våra kunders affärer, är vi en fullservicebank som erbjuder allt en storbank kan erbjuda – men med ett lokalt fokus och ett personligt engagemang. Vi har en affärsvolym på ca 2,1 mdkr och 12 medarbetare med kontor i Roma och Stånga.

Läs mer på: https://www.sparbankengotland.se

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!