Verksamhetsutvecklare till Gotlands Energi – en del av Vattenfall

Det är en spännande resa vi har framför oss i att möjliggöra en fossilfri framtid på Gotland. I denna nya roll får du en nyckelposition i Geabs förändringsresa, där kundupplevelsen är ett prioriterat område. Du kommer att tillhöra den nya enheten försäljning & affärsutveckling, där du tillsammans med ett dedikerat och kompetent team arbetar för att möta och överträffa våra kunders förväntningar och önskemål. I rollen ansvarar du för Geabs prioriterade utvecklingsprojekt med primärt fokus på kundupplevelse. Du ansvarar även för Geabs ramverk för kvalitetsledning och sprider kunskap kring det till chefer och medarbetare.

Vill du leda utvecklingsinitiativ och arbeta med projekt?

 • – I den här rollen kommer du  leda komplexa utvecklingsinitiativ och -projekt som syftar till att förbättra och utveckla kundupplevelse, affärer, processer/arbetssätt och eller effektivitet. En stor del i arbetet kommer att innefatta digitalisering och automatisering.
 • – I rollen kommer du att arbeta både utifrån ett coachande och rådgivande förhållningssätt och leda möten, utbildningar och workshops.
 • – Löpande rapportera om pågående utvecklingsinitiativ och -projekt till chefer och ledning samt berörda medarbetare.
 • – Arbeta med blandade team och kompetenser både internt och externt och med att skapa tydlighet i komplexa frågeställningar.
 • – Ansvara för Geabs ramverk för kvalitetsledning innehållande processtyrning, ständiga förbättringar och förändringsledning.
 • – Arbeta för att Geab ska arbeta så enat som möjligt och dela kunskaper på bästa sätt samt ge stöd och utbildning till chefer och grupper kring Geabs gemensamma ramverk för kvalitetsledning.

Vi söker dig som har erfarenhet av att verksamhetsutveckla, leda både operativa samt strategiska projekt

Vi tror att den här rollen kan passa dig som har erfarenhet inom något eller några av följande områden: verksamhets- och affärsutveckling, projektledarskap, kommunikation och kundupplevelse/-resor, kvalitetsledning och processarbete. Erfarenhet av att arbeta med digitalisering och innovation är också relevant.

Som person har du ett stort engagemang och motiveras utav att utveckla och förbättra. Du ser behov och uppmärksammar förbättringar som du kan strukturera, prioritera och genomföra. Rollen medför många kontaktytor, vilket innebär att du behöver ha mycket goda kommunikations- och samarbetsfärdigheter. Du har förmågan att växla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter.

Utöver dina personliga egenskaper söker vi dig som har:

 • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
 • Några års relevant arbetslivserfarenhet där du arbetat med exempelvis projektledning, verksamhetsutveckling och processledning
 • Goda kommunikativa egenskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska
 • Intresse och kunskap om digitalisering samt har en förmåga att förstår hur man kan utveckla företags kundupplevelse
 • Erfarenhet av att ha verkat som managementkonsult i liknande projekt och intresse för energi-/klimatområdet är meriterande

I denna rollen får du möjlighet att samarbeta med flera fantastiska kollegor på GEAB. Du kommer rapportera och arbeta nära GEABs Julius Bengtsson.

Vi är nyfikna på vem du är och erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. På Geab jobbar olika yrkesgrupper och generationer sida vid sida. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att kombinera arbete, privatliv och föräldraskap. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Placeringsort
Tjänsten är placerad i Visby.

 

Välkommen med din ansökan

I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall. Geab kommer i denna rekrytering även samarbeta kring urval med 4Potentials där du genom din ansökan godkänner att dina uppgifter hanteras av både Geab och 4Potentials. I och med att 4potentials är involverade i processen får du gärna ange i ansökan/CV/LinkedIN om du är medlem i 4potentials. Söker du jobb generellt kan du alltid även ansöka till 4potentials seniora talangnätverk och ex ange Gotlands Energi, Geab, som favoritföretag. 4potentials och GEAB har ett mycket bra samarbete och vi kommer tillsammans skapa en professionell rekryteringsprocess där du och din potential är i fokus.

Urval och intervjuer sker efter slutdatum. Välkommen med din ansökan!

HÄR ANSÖKER DU: Julius.Bengtsson@geab.vattenfall.se

Att arbeta inom Geab innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef: Julius Bengtsson 0732-31 79 31. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Johan Macdonald, 0730-85 27 63.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!