Verksamhetsledare, Kvalitetshem, Gotland

Kvalitetshem är ett serviceföretag inom lokalvård, bemanning och hushållsnära tjänster, som grundades 2008. Bolaget bedriver verksamhet året runt och sysselsätter drygt 30 personer på årsbasis. Bolaget har mycket god lönsamhet och efterfrågan på Kvalitetshems tjänster är stor och utvecklingspotentialen mycket god.

Omsättningen för 2022 blev 14 Mkr med ett resultat på 1 Mkr. Efterfrågan på Kvalitetshems tjänster är stor, och det finns obegränsat med möjligheter.

  • Vi söker nu en säljinriktad verksamhetsledare
    Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
  • Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap, personalledning, ekonomiskt ansvar samt gärna av kundkontakter och försäljning.
  • I din roll som verksamhetsledare leder du driftarbetet och har ett personalansvar för ca 30 medarbetare (under högsäsong ca 40 anställda) du rapporterar direkt till VD. Du är ansvarig för schemaplanering och vissa personalfrågor som uppkommer i din roll som chef.

Ansvaret är både strategiskt och operativt. Innebär bland annat arbetsledning av våra medarbetare, personalrelaterade uppgifter, försäljning/kundkontakter/uppföljning, uppfyllelse av resultat- och budgetmål.

 

Som person är du självständig och ansvarstagande. Du är engagerad och gillar att stötta och coacha dina medarbetare till att nå goda resultat. Du gillar ordning och reda, är strukturerad och resultatinriktad, är service- och kundorienterad.

 

Du ska trivas att arbeta på en dynamisk arbetsplats där vi jobbar nära våra medarbetare och du är inte rädd för att ta dagen som den kommer, du bör vara flexibel och lösningsorienterad.

Vi erbjuder ett intressant jobb i ett utvecklingsinriktat företag där du får stora möjligheter att påverka!

Ansökan
För att ansöka, maila bolagets VD med CV och ett kort personligt e-mail varför du är intresserad och adekvat för rollen. Du kommer inte få någon bekräftelse på ansökan förrän efter sommaren – men det är mycket bra om du har ansökt senast onsdagen den 30/8 till bolagets Vd – Aime Dahlgren: 
Aime@kvalitetshem.se

 

I denna rekrytering samarbetar Kvalitetshem med 4potentials i urvalsprocessen. Skriv gärna att du såg annonsen via 4potentials eller om du är medlem i 4potentials. Ditt CV kan komma att presenteras om du går vidare både för 4potentials och för Kvalitetshem styrelse.

Intervjuer kommer ske företrädesvis i slutet av augusti samt i September. Om det är så att du är i en annan process kan du skriva det i din ansökan.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök till Aime på kvalitetshem!