Verksamhetschef till Certe Revision

Är du en mångsidig, stark och lyhörd ledare som vill ta en roll där du får leda en framgångsrik, kundnära revisionsbyrå till fortsatta framgångar? Då ska du fånga denna möjlighet! Certe Revision är ett ungt, personligt och kundnära företag som hjälper våra kunder att bli lönsamma genom ett nära, rättframt och enkelt samarbete. Vi jobbar för våra kunders framgångar och levererar alltid stöd, råd och hjälp av högsta kvalitet.

Nu är det dags för oss att ta nästa steg och anställa en Verksamhetschef som vill ta täten och leda oss vidare. Detta är ett uppdrag som innebär såväl strategiskt ansvar som en operativ vardag, där du får fullt ansvar för både personal, arbetsledning av den dagliga verksamheten liksom att arbeta med vår position på marknaden, kundrelationer och aktiviteter och ta ett helhetsgrepp om vår fortsatta utveckling. Läs mer om oss här

Rollen som Verksamhetschef
Vardagen omfattar såväl stort som smått och du kommer både att ta plats i ledningsgruppen och på styrelsemöten och driva strategiska frågor, liksom planera det dagliga arbetet, kundevent, marknadsaktiviteter och övergripande ansvar för kontoret. På Certe är vi oerhört måna om våra medarbetare och som verksamhetschef får du fullt ansvar för personalen, från det formella till allt som gör att våra medarbetare trivs och utvecklas hos oss. Certe är idag 13 mycket kompetenta och självgående medarbetare, varav fyra grundare, åtta revisorer samt en receptionist.

Den vi söker
Eftersom rollen är bred behöver vi dig som är mångsidig och trivs med en varierad vardag, där du snabbt kan flytta fokus samtidigt som du i grunden är strukturerad och metodisk. Det är viktigt att du liksom vi är prestigelös och tycker om att samarbeta både högt och lågt. Eftersom du kommer att ha fullt personalansvar, inklusive de fyra grundarna, ser vi att du har ledarerfarenhet sedan tidigare. Det är viktigt att du är lyhörd och inlyssnande samtidigt som du kan ta plats, har naturlig pondus och tar en tydlig ledarroll. Du är handlingskraftig och tycker det är roligt att ha en stor variation av arbetsuppgifter och du tar egna initiativ, ser möjligheter och lösningar och driver arbetet framåt.

Din bakgrund
Vi värderar dina personliga egenskaper och din inställning högt och kommer att lägga stor vikt vid det. Några erfarenheter ser vi dock som värdefulla att ha med sig in i detta uppdrag  och dit hör:

  • Några års erfarenhet från liknande arbete, varav minst ett par år i ledande roll
  • Konsultbakgrund
  • Önskvärt med erfarenhet från ledningsgrupp
  • Akademisk examen, eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna från HR och/eller ekonomi

Certe Revision finns i trevliga lokaler centralt på Söder.

I denna rekrytering samarbetar Certe Revision med Monica Lönnbom Recruiting, Coaching & Consulting. Din ansökan skickar du till monica@lonnbom.com senast den 20 januari och har du frågor är du välkommen att ringa Monica på 0735 10 19 19.

Urval och kandidatkontakter sker löpande och intervjuer påbörjas efter årsskiftet.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Monica Lönnbom