Verksamhetschef Ekonomi

Fastighetsägarna Service Stockholm AB är en ledande leverantör av förvaltningstjänster med en bred tjänste- och produktportfölj som spänner över områdena förvaltning, projekt, ekonomi, juridik samt tekniksmarta fastighetsprodukter. Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till föreningen Fastighetsägarna Stockholm som är branschorganisationen för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar inom Stockholms och Gotlands län. Fastighetsägarna Service har ca 140 medarbetare och omsätter ca 225 miljoner kronor per år och verksamheten bedrivs och utgår från Stockholm. Vi söker nu vår nästa:

Verksamhetschef Ekonomi.

Är du en kvalificerad ekonom med inriktning mot redovisning och har erfarenhet av att leda andra? Vill du arbeta verksamhetsnära med ett högkompetent gäng? Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete i trevliga lokaler på Kungsholmen. Välkommen till ett verksamhetsområde som ligger i topp avseende nöjda kunder och kvalitet! Fastighetsägarna Service satsar på att kunna erbjuda den främsta kundupplevelsen i branschen och har ett flertal utvecklingsprojekt på gång. Vi söker dig som vill vara delaktig i den utvecklingen!

Rollen
I denna roll ansvarar du för hela verksamhetsområde Ekonomi vilket innebär totalt ca 35 medarbetare fördelade på tre grupper; ekonomiska förvaltare, avgifts- och hyreshandläggare och till dessa en intern ekonomisupport. Du har ett direkt personalansvar för ca 15 medarbetare inklusive en gruppchef inom ekonomisk förvaltning. Du säkerställer resursplanering, budget- och prognosarbete samt uppföljning av resultat och kundnöjdhet. Du coachar dina medarbetare till framgång och utveckling med ett lyhört förhållningssätt. Att träffa nya potentiella kunder och följa upp nuvarande samarbeten står också högt upp på din agenda liksom att ständigt arbeta med omvärldsbevakning på området och kontinuerlig utveckling av såväl affärer som arbetssätt. Verksamhetsområdet ingår i affärsområde Förvaltning och daglig samverkan sker här med övriga verksamhetsområden inom förvaltningen. Leveransorganisationen är organiserad i kundteam, där verksamhetsområdet är representerade.

Du rapporterar till Affärsområdeschef Förvaltning och ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Egenskaper
Som person är du engagerad, driven och lyhörd. Du trivs med att leda och har förmågan att bygga förtroendefulla och långsiktiga relationer med kunder såväl som kollegor. Vidare tror vi att du är en mål- och resultatorienterad person med ett affärsmässigt förhållningssätt som motiveras av att utveckla verksamheter och skapa förväntat resultat. Du ser inte hinder i saker utan möjligheterna framför dig och drivs av att ständigt försöka förbättra och förnya.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av personalansvar och flera års erfarenhet av självständigt boksluts- och budgetarbete. Du innehar högskoleutbildning i ekonomi. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat konsultativt i din roll. Fastighetsägarna Service är ledande leverantör av tjänster till både privata fastighetsägare med hyresbostader och lokaler samt bostadsrättsföreningar.

Kontakter: Lisa@4potentials.com

Ansökan
Vi kommer att påbörja intervjuer under januari månad men sök redan nu!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.